Mario Reading- Nostradamus összes jóslata

Michel de Nostredame, azaz Nostradamus minden idők leghíresebb látnoka, akinek jóslatai nyugtalanító pontossággal váltak valóra az elmúlt évtizedek során is, legyen szó akár az ikertornyok elleni terrortámadásról, a rengeteg emberéletet követelő 2004-es thaiföldi szökőárról, a New Orleans-ot romba döntő Katrina hurrikánról, vagy II. Erzsébet királynő haláláról. (Nostradamus összes jóslata)

A könyv E-könyv formában is letölthető és bele is olvashatunk . A könyv árát is megtalálhatod, ha rá klikkel a kosárba teszem linkre!

A 16. században élt jós próféciái homályos versekben vannak amely értelmeiről hevesen vitáznak a kutatók. Mario Reading a neves Nostradamus kutató forradalmasította a szemléletet, és ezzel az új látásmóddal próbál kulcsot adni a jóslatok megértéséhez.

Mi vár ránk a 21. században és azon is túl?

Közben felmerül a kérdés, hogy valóban a végét járja a monarchia? Tényleg lesz pusztító vallásháború? Újabb járvány lep meg minket? Vagy ami nagyon érdekel mindenkit- valóban elkerülhetetlen a globális felmelegedés? Mindezeket megismerhetjük ebből az ajánlott könyvből. Mario Reading gondos olvasatainak és kommentárjainak hála most bepillantást nyerhetünk a 21. század sorsfordító eseményeibe még azok megtörténte előtt. (Nostradamus összes jóslata)

A könyv oldalainak száma 367. A borítója puha táblás és ragasztással kötött. A könyvet kiadta az Alexandra Könyvesház Kft.. Magyarra fordította: Béresi Csilla

A Sorsnavigátor 2 könyvet is ajánlottuk ! Böngésszen oldalunkon a „spirituális könyv” ajánlatok közt!

You may also like...