Gunagriha- Sorsnavigátor 2 – Siker és boldogság a munkahelyen

Ha hiszel önmagadban, és abban, hogy változtatni tudsz akkor ez a könyv épen neked szól. Ha hiszed, hogy több van benned mint amit a jelenlegi életkörülményei közt élni tud. Abból a pluszból, ami még az emberben rejtve van, szeretne ez a könyv az ötleteivel többet mozgósítani, hogy jobb körülmények teremtődjenek. (Sorsnavigátor 2)

A könyv kiadásának éve 2024. Az oldalainak száma 203. Színes rajzok illusztrálnak. A borító kartonált. A könyv kiadója : Discovery Bliss Kft.

A sorsnavigátor első része : A témája az, hogy te alakítod a saját sorsod, és annak forgatókönyvét is te írod. „Képzelj egy életet, ahol az álmaid valósággá válnak, ahol nincs félelem, ahol a szeretet uralja egész lényedet. Azt teszel, amit akarsz: egy varázsló képességével, erejével teremted életed. Azt állítom, hogy te máris varázsló vagy, azt állítom, hogy most is egy olyan életet élünk, ahol mi magunk határozunk meg mindent, ami velünk történik, akkor is, ha mi ezt nem tudjuk. Ebben a navigációs kézikönyvben megkapó őszintéséggel, közvetlenséggel és humorral ezzel a témával foglalkozik a szerző, aki több mint húsz éve foglalkozik a belső élet kérdéseivel.” (Sorsnavigátor 2)

Sorsnavigátor – Héthetesek

A Héthetesek segítségével kipróbálhatod a Sorsnavigátor könyvben leírt spirituális életmódot. A Héthetesek egy élettervet ajánlanak, amely gyakorlati módon kívánja bebizonyítani, hogy az egyéni törekvés a sorsot közvetlenül formálni tudja. Ez minden ember esetében működik, mindenki számára egyformán hatásos.

A harmadik kívánság

A könyv a író érdekes életútját írja le. 1987-ben mintegy véletlenül kontaktba került Sri Chinmoy spirituális mesterrel. Onnantól kezdve életében gyökeres változás állt be. A író szokatlanul őszinte módon nyújt bepillantást egy spirituális közösségbe és Mesterével fennálló viszonyába. Humorosan tárja fel érzéseit, tapasztalatait, saját életének sorsdöntő fordulatait. A könyv elolvasása után nemcsak az élet értelmén gondolkodunk el, hanem többé szeretnénk válni, szeretnénk határainkat nemcsak megismerni, hanem megnövelni is. Az újranyomás alkalmából a író kiegészített, pontosított és bővített több részt is, így ez a kiadás jó pár oldallal hosszabb lett.

Kapcsolatteremtés az angyalokkal!

You may also like...