Agymanók 2.- Disney+

A nagy sikerű Agymanók folytatásában Riley tizenéves elméjébe tér vissza a Disney, Pixar animáció. A fejhadiszálláson váratlanul nagy pusztítás zajlik , helyet kell készíteni a most keletkező új érzelmeknek. Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor, akik már egy jó ideje minden szempontból eredményes irányítást végeznek, nem tudják, mit érezzenek, amikor megjelenik Feszkó. Ráadásul nem egyedül jött, magával hozta Cikit, Uncsit és Irigységet is. (Agymanók 2)

Animáció, amelynek központi témája a felnövéstörténet. A játékideje 1 óra 36 perc. A korhatár besorolása pedig 6 éves tudjuk meg a Disney oldalán. A rendező Kelsey Mann. A forgatókönyvet írták Meg LeFauve, Dave Holstein. Az alkotás producere pedig Mark Nielsen.

Az Agymanók 2. a Mafabon igen magas 89 %-on van jelenleg 257 szavazat alapján. A nézői vélemények egy két kivétellel egybehangzóan imádják az animáció második részét a kivételek pedig csak jónak tartják. A hazai kritikusok a 10 pontból 9 el jutalmazták. Az IMDb-n pedig 7.7 pontot ért el eddig a 127 ezer szavazat alapján. Az Agymanók sikerének talán legnagyobb bizonyítéka a hatalmas bevétel. 2024 Július vége felé Arról számolt be a sajtó, hogy minden idők egyik legnagyobb bevétele ennek az alkotásnak volt: 1.4 milliárd felett volt akkoriban Dollárban. Hamarosan láthatod a Disney+-on.

A kép forrása : Disney

Croodék: Egy új kor

You may also like...