A halál vége – A háromtest-trilógia 3.- Cixin Liu

Az emberiség túlságosan magabiztossá vált, mert már elhiszi, hogy győzhet. Ha sikerülne az együttműködés valamilyen módon a két fajnak, akkor lehetségessé válna a történelem újraírása. Ez persze nem a múltunk hanem a jelenünk és nem is a jövőnk. (Cixin Liu)

„Ha az új univerzum valóban megszületik, számos, palackba zárt üzenet sodródik majd benne. Hihetőnek tűnt, hogy a palackok egy jelentős részében olyan tárolómechanizmusok működnek, melyek az adott civilizáció minden tagjának emlékeit és gondolatait magukba zárták, részletes biológiai jellemzőikkel együtt – talán ezek a feljegyzések elegendőnek számítanak majd ahhoz, hogy az új univerzumban egy új civilizáció új életre keltse azt a régi civilizációt.” (Cixin Liu)

A könyv oldalainak száma: 801. A borítója füles , kartonált. A regény fordítója: Dranka Anita. I Az E-könyv itt található!

A Netflix nekilátott megfilmesíteni a trilógiát az idén (2024) játszották le az első évadot nagy sikerrel. Az adaptáció a Mafab filmes oldalon 78 %-os értékeltséget ért el a 386 szavazat alapján. A hazai kritikusok is elég magas pontszámot adtak neki, átlagosan 8 pontot szerzett az alkotás . A Mafabon azt is megtudhattuk, hogy a nézők is jól értékelték, tetszett nekik az első évad és várják a következőt. Állítólag 4 évadra van tervezve az adaptáció. Az IMDb oldalon pedig 7.5 pontot ért el 140 ezer szavazat alapján.

A sötét erdő itt található!

You may also like...