Remény Rómában Kerry Fisher

Újrakezdés Olaszországban : Ronnie hetven ötéves, neki van egy villája Rómában és oda telepedett le miután otthagyta a zavaros múltját. De megújult ebben, a világ egyik legszebb városában. A jelenben pedig más nőknek segít , hogy elinduljanak egy új élet felé. Ebben a hatalmas épületben van elég szoba, és ezért kiad három hónapra egy szobát. Kihívásokat állít a vendégei elé, ez az amivel segítségükre van abban, hogy újra felfedezzék önmagukat. (Remény Rómában)

Az idős hölgy csak látszólag magabiztos, ott van benne a szívfájdalom és a megőrzött titkok. Felmerül a kérdés, hogy vajon mért hagyta el korábbi élőhelyét, Angliát? És mi elöl menekült ? Az a nő, aki másoknak segít helyrehozni széthullott életüket, hogyan idegenedett el saját lányától, Nadiától, aki elhagyta Rómát és visszaköltözött Angliába, csak hogy minél messzebb legyen tőle?

Éppen egy új vendéget fogad a villában amikor megjelenik Nadia, egyedül jött és ráadásul állapotos is. Ronnie elkeseredve szeretné helyrehozni a dolgokat, és részese is akar lenni unokája életének. Ám ez az álma csak akkor teljesülhet ha feltárja a titkait, amelyek talán mindent tönkre is tesznek….(Remény Rómában)

A USA Today bestsellerszerző Kerry Fisher az örök városba csábítja az olvasókat, ahol a napfényes utcák és a piros robogók csillogása sem fedheti el a régmúlt árnyait. Azonban mindenki megérdemel egy második esélyt, nem?

„Nagyszerű volt elképzelni magam a festői Rómában ezekkel a csodálatos emberekkel.” – Robin Loves Reading

A könyv 2025-ben jelenik meg, előrendelhető. 304 oldalas.

You may also like...