Sonic a sündisznó 3- 2024 December

Az új Sonic filmben is lesz Robotnyik (Jim Carrey) annak ellenére, hogy a második részben végzetes dolognak tűnő esemény történt vele- közli a Variety. Ám kiderült, hogy Robotnyik teste nem került elő, így újból visszatérhet az antifigura. (Sonic a sündisznó 3)

Ha összeadjuk a Sonic első és második részének a bevételeit akkor ez 725,2 millió dollárt tesz ki. A Paramount ezért is gondolta azt , hogy a videojáték adaptációt érdemes folytatni. De a stúdió a Skyshowtime streaming oldalán egy Spin-off sorozatot is streamel a „Knuckles”-t. A közösségi oldalakon mégis Careey szerepéről csámcsognak az emberek. az új epizód rendezője ismét a két előző film rendezője Jeff Fowler . Továbbá Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara és Hitoshi Okuno készíti a filmet, amelyet 2024. december 20-án mutatnak be a mozik. A teljes Variety cikk itt található !

Sonic 3 Deadline : A Sega videojátékon alapuló harmadik részben ismét visszatér Knuckles (Idris Eba) és Tails (Colleen O’Shaughnessey) és egy új ellenfél is lesz Shadow (Keanu Reeves) . Shadow egy titokzatos rossz tevő képességekkel is rendelkezik. Sonicnak egy szövetségest kell keresnie, hogy megvédje a bolygót a veszélytől. A forgatókönyvet Pat Casey & Josh Miller és John Whittington, Casey & Miller története alapján írták. (Sonic a sündisznó 3)

Sonic 3 IMDb: A filmben szereplő színészek : Jim Carry, James Marsden, Tika Sunpter, Krysten Ritter, Sofia Pernas, Alyla Browne, Tom Butler

Tekintsd meg a Magyar nyelvű előzetest amit a UIP-Duna film forgalmazó töltött fel .

A Hercegnő és a sárkány-ról itt írtunk !

You may also like...