Brad Pitt új barátnője Ines de Ramon

A Hollywoodi sztárok mindig is a fényben álltak, és mindennapos dolog az, hogy az ember keresi róluk a híreket. Most ismét Brad Pitt és az ő új barátnője az akiről szívesen hallanak a rajongók. A Vogue összegyűjtötte azt, hogy mit lehet tudni Ines de Ramon-rol.

Tehát Ramon 31 éves , és elmondhatja magáról, hogy saját maga lett sikeres, önerőből. A karrierje a divat és az ékszeriparban bontakozott ki. Spanyol származású , de ő New Jerseyben született, és a Genfi tó környéki településen nevelkedett. Négy nyelven tud: angolul, spanyolul, franciául és németül. Egyetemet végzett, a Genfi egyetemen üzleti adminisztráció szakon diplomázott le. Jelenleg a luxus ipart ostromolja. Dolgozott már híres aukciós házban, és egy Svájci ékszermárkánál is . Napjainkban alelnök az Anita Ko-nál. Van érdekeltsége a wellness és egészség piacon . Okleveles táplálkozási tanácsadó. Tehát elmondhatjuk, hogy ő akár a jég hátán is megél, azonban mégsem ez az ami miatt híres lett. A vámpírnaplókban szereplő Paul Wesley-vel voltak egy pár, és kapcsolatuk a házasságukkal együtt 2017-2022-ig tartott. 2023-ra a „kibékíthetetlen ellentétek’ miatt véget ért a házasságuk hivatalosan is. (Brad Pitt)

Ramon és Pitt azonban már 2022-ben voltak láthatóak együtt. A helyszín egy Bono koncerten volt Los Angelesben. A Babylon című film premierjén már együtt mutatkoztak, komolyabbá vált addigra a kapcsolatuk. Alig párnapja pedig már arról számoltak be a neves weboldalak, hogy George és Amal Clooney vacsoráztak együtt a csodás Velencében. Egy közeli ismerősük arról számolt be, hogy Ramon és Pitt már össze is költöztek. A teljes cikk : Vogue

Angelina Jolie interjú összefoglaló!

A kép forrása : YouTube

You may also like...