Angelina Jolie interjú összefoglaló

Angelina Jolie nemrégiben egy interjút adott a The Hollywood Reporter szaklapnak. E cikkünkben összefoglaljuk az interjú anyagát . Több téma közt megjelent az új filmjéről is amit a híres Maria Callas-ról az operavilág meghatározó alakjáról készítettek :

Angelina közel hat hónapig tanult énekelni a Mária szerep miatt. A film az operaénekesnő utolsó időszakáról szól . 1977-ben amikor újra próbál énekelni, de mindenki kifütyüli. Angelina Jolie rendezett is egy filmet a Vér nélkül alkotást. Ebben a főszerepeket Salma Hayek és Demián Bichir játsszák. A szereplőket egy traumatikus esemény köti össze.

A színésznő nagyon korán kezdte a pályát, hogy segítse anyjának kifizetni a számlákat. Bevallotta, hogy váltakozó volt a kedve a szakma iránt. Volt amikor szerette és voltak időszakok amikor távolinak érezte magától. A Maria Callas karaktere nagyon megfogta őt, párhuzamot is vont maga és a karakter közt. A film készítés pedig nagyon nagy nyomást helyezett rá. Ahogy a karakter szeret énekelni ő is hasonlóképpen szeret alkotni. Az első énekórán sírt, félt és szomorú is volt. Az oktatónak viszont sikerült őt megnyugtatnia. A forgatás azért is nehéz volt számára mert volt egy fontos személy az életében aki az énekléssel kapcsolatban nem túl jó véleményt fogalmazott meg, és ezért ő nem is énekelt sokáig. Alkalmazkodott ennek az illetőnek a véleményéhez. De minden nehézség ellenére sikerült elkezdenie ismét énekelni a szerep is ezt kívánta meg.

A kép forrása : YouTube

Arról is kérdezték, hogy miért tűnt el ilyen sokáig a szakmából amire ő arra hivatkozott, hogy gyermeket nevelt. Most azért tudott visszajönni a filmezéshez, mert a gyerekei már vannak olyan idősek, hogy függetlenedjenek tőle. És ahhoz is eléggé idősek, hogy csatlakozzanak hozzá a munkában.

A továbbiakban a Vér nélkül (Deadline cikke a filmről) című filmjéről is beszél. A teljes interjút itt olvashatják az érdeklődők!

You may also like...