Netflix- Millie Bobby Brown regényt írt

Millie Bobby Brown nemrégiben írt egy regényt a címe „Tizenkilenc lépcsőfok”. A Netflixen futó Stranger Things sztárja a regényét most fejleszti a film adaptációhoz. A Deadline cikkéből az is kiderült, hogy a könyv a New York Times és Sunday Times bestseller listáján van.

A Tizenkilenc lépcső Magyarul itt megrendelhető Libri! Kiszállítás 2-5 munkanap

A Tizenkilenc lépcsőfok Brown saját nagyanyjának második világháborús tapasztalatait dolgozza fel. Egy 18 éves lányt Nellie Morrist követi nyomon, aki Kelet-London Bethnal Green ben él. Nellinek igazi navigálásra van szüksége ahhoz, hogy túlélje a háború viszontagságait. Túl kell élni a bombázásokat és azt a traumát, hogy a háború elsodorta a rokonaitól. De némi enyhülést hoz az életébe egy szerelmi szál amely közte és egy repülőtiszt-Ray- közt alakul ki. A regénynek van egy történelmi tény adata is és ez a Bethnal Green Tube katasztrófa. Ez volt az Egyesült Királyság egyik legnagyobb polgárokat ért nem kívánt eseménye. 173 ember vesztette életét a katasztrófa során.

A kép forrása : Netflix előzetes, Youtube

A Deadline cikkéből az is kiderült, hogy a Stranger Things jövőre az utolsó 5. évadához érkezik. Millie Bobby Brown a sorozatban végzet munkájáért kétszer is Emmy díjra jelölték.

A színésznő további szerepei : Damsel, Enola-Holmes, Godzilla : A szörnyek királya,Godzilla vs. Kong, A hercegnő és a sárkány.

A Szervezet című Netflix filmről itt írtunk!

You may also like...