Gyémánt mesekönyv

Benedek Elek meséin sokan nőttek fel köztük magam is. A mesék legfőbb mondanivalója az volt mindig, hogy végül a jó győz. Így mindig is a jót pártoltam és ez valahogy ma is, felnőtten is igaz. Ha ezt a könyvet adja a szülő a gyermekének talán épen sorfordítást okoz egy életben. Ez a könyv a nagy mesemondó legkedveltebb meséit gyűjti egy csokorba. A székely nyelvezet élvezetessé tették a történeteket , és így maradandó élményt is nyújtanak. (Gyémánt mesekönyv)

A Gyémánt mesekönyv itt megrendelhető ! Libri: A könyv 2-5 munkanapon belül megérkezik.

Egy igazi családi könyv a legkisebbektől kezdve egészen az idősebb korosztályig akik a mondákat kedvelik. A felnőtteknek is egy igazi élmény ha ők olvassák fel a gyermekeiknek. Egyrészt látják a gyermekükön az örömöt másrészt alig van Magyar ember aki ne ismerné ezeket a történeteket , és így már egyféle nosztalgikus állapotba juthat maga a felolvasó is. A mű tartalmaz állatmeséket, tündérmeséket, tréfás mesék és persze a monda világa.

Ne hagyja ki ezt a páratlan könyvet amely méltó emléket állít a nagy mesemondónak, Benedek Eleknek. A válogatás 25 mesét tartalmaz . Javasoljuk az ünnepek alkalmára , karácsonyra és húsvétra is .

Néhány mesecím a tartalomból : Ludas Matyi, A gyémántkrajcár, Az aranyszőrű bárány, A csillagszemű juhász, Babszem Jankó, Mátyás király és az öreg szántóvető , és még sok más történet .

Az Alba Épgép Kft.-ről szóló cikkünk is érdekelheti !

You may also like...