Az egyik legjobb minősítésű cég hazánkban az Alba Épgép Kft.

Az Alba Épgép Kft. hivatalos oldalán találhatjuk az okmány másolatát amely jelzi, hogy a 2023.-as évre ők lettek „Magyarország legjobb minősítésű cége” . Gyakorlatilag minden követelménynek megfeleltek, hogy megkaphassák ezt a neves elismerést. De nézzük mivel is foglalkoznak valójában.

A 14 éve működő cég portfóliójába a víz, gáz és fűtésszerelés tartozik. Ha a gázszerelési ajánlatukat nézzük láthatjuk, hogy új gázvezetéket vezetnek be az otthonokba. Ha a régit szeretnék felújítani akkor pedig a régi nyomvonalat igazítják az új elképzeléshez, és akár bővítenek is. Ha pedig a gázvezetéket megszeretnék szüntetni akkor a cég szakemberei megszüntetik a gázvezetéket.

Gázszerelő Székesfehérvár

Az Alba Épgép Kft. fűtésszerelési szolgáltatásához tartozik a központi fűtés rendszer kiépítése . Ha szükséges a tervezést is vállalják. Van egy SOS kazáncsere szolgáltatásuk. Tehát ha meghibásodik a gázkazán akkor azt a honlapjukon található állításuk szerint napon belül kicserélik. A téli fűtési szezon előtt közvetlenül sokan hívják őket a meglévő fűtési rendszer átvizsgálásához. Ez biztonságot nyújt a megrendelőnek valamint optimalizált fűtésrendszert, és ebből kifolyólag költséghatékonyabb fűtést.

A vízvezetékekkel kapcsolatban a cég közli, hogy próbálja önnel egyeztetve kiépíteni az ön által megálmodott formát, ötletekkel is szolgálnak a kivitelezéssel kapcsolatban. Mindenesetre kiépítik önnek a legmodernebb fürdőszobát ha kérik ! Vagy ha cégekről és vállalkozásokról van szó akkor a vizesblokkokat hozzák létre. Egy új öltözőt vagy WC-t stb.

A legújabb elektromos meghajtású BMW-ről írt cikkünk is érdekelheti !

You may also like...