BMW i7 M70 érthetően

A BMW legújabb autója két villanymotorral működik . Az i7 M70-es limousinje egy igazi luxus hatású autó. A sportosság jegyében még sportkormánnyal is ellátták így könnyebb a kanyarodás is és tolatás. A 659 lóerő miatt könnyedén felhajthatunk vele akármilyen magas hegyre. A gyorsulása pedig biztonságossá teszi az előzési manővereket az utakon: 0-ról 100 km/h sebességre 3.7 másodperc alatt gyorsul. (BMW i7 M70)

Ami nagyon jó a gépben, hogy a teljesen feltöltött akkumulátorral 571 Km tehető meg. Ha sikerül gyors töltő állomást találnunk akkor 10 perc alatt feltölthető 170 Km megtételéhez szükséges energia. A hivatalos honlapon azt láthatjuk, hogy Wallbox és Flexible Fast Charger töltőkkel 1 óra 48 másodperc alatt 11 KW tölthető . Ha az otthoni széria töltőkábellel akarjuk tölteni akkor alig több mint 9 óra alatt csak szerény 2.3 KW tölthető. Egy elektromos autó hatótávja sok mindentől függ: vezetési stílus, útviszonyok, időjárási tényezők. A hivatalos álláspont szerint az autópálya nagy állandó sebessége miatt rövidül a hatótáv. Az autónál szerencsére választhatunk a sportos és gazdaságos vezetési stílusok közt. ( Autópályához a sportos illik!)

A BMW egy M sport fékrendszert is beépített valamint spéci futómű-szabályozó is növeli a vezetési biztonságot. A vezetési élményt fokozza a beépített átlátszó üvegtető és a rendkívül kényelmes ülések. (BMW i7 M70)

A BMW M760e xDrive ára közel van az 55 Millió forinthoz. Az i7 M70-es ára a cikk írásakor még nem ismeretes.

Az autó vásárlóinak szolgáltatást is nyújtanak amelyet Proactive Care-nek neveznek. Mit nyújt ? :

  1. Közvetlen segítség a BMW szakembereitől
  2. Problémamegoldás távkarbantartással
  3. Elkerülhetővé válnak az útköbebi meghibásodások
  4. Kiegészítő egyedi szervizajánlatok
  5. A szolgáltatás azoknak ingyenes akik szerződnek

A Dekameron Netflix sorozatról írt cikkünk is érdekelheti !

You may also like...