Egy gésa emlékiratai

Arthur Golden

Elbűvölő, lélegzetelállító történet egy titokzatos világról, amely egy letűnt kultúra rejtelmeibe, egy japán gésa életébe enged bepillantani. A történet egy szegény halászfaluból elkerülő 9 éves, kék szemű kislányról szól, akit eladnak egy gésa házba.

A hű önéletrajzi leírásból tanúi lehetünk élete átalakulásának, miközben beletanul a gésák szigorú művészetébe, ahol a szerelem csak illúzió, ahol a szüzesség a legmagasabb áron kel el, ahol a nő feladata, hogy szolgáljon és tudásával elbűvölje a befolyásos férfiakat. Átélhetjük a háború okozta változást, amely egy új életforma kialakítására kényszeríti a gésákat, nem hoz szabadságot csak kétségbeesést és vívódást. A könyv ára és megrendelése itt !

További irodalmi könyvek itt !

A gésák a Japán kultúra részei . Ők valójában társasági lények voltak . Szórakoztató művész kifejezést is megérdemlik hiszen igen képzettek voltak a tánc és éneklés területén is . Hosszú évekig tanultak a gésa jelöltek mígnem kiérdemelték ezt a státuszt . Az 1800 -as években már a törvények is védték a gésák jogait . Közben hangszereken is tudtak már játszani , hogy minél szélesebb legyen a szórakoztató szolgáltatásuk . Jártasságot szereztek az irodalom és költészet területén is és ismerték a teázás szertartását is . További infók a gésákról a wikipediában !

Az Egy gésa emlékiratai a Libri oldalán 4 csillagot kapott ! A könyv vásárlói csak dicsérték és az egyik kedvenc könyvükké vált. Tehát a közvélemény tetszését is elnyerte a gésa könyv !

Gésákkal kapcsolatos könyveink a következők . A legjobban keresett gésa könyv a Kioto, ahol a szerelem örök – Gésák vallomásai ! A Szamurájok és gésák pedig egy történelmi regény .

Hamarosan megjelentetünk egy cikket az Egy gésa emlékiratai filmről . A cikk megosztása után itt is elhelyezzük az elérhetőségének linkjét .

Oldalunkon találhatnak az érdeklődők néhány száz videoklipet is . Ajánljuk figyelmébe a magazin cikkeinket is ahol írunk a világ dolgairól . Például cégekről,klímaváltozásról,napelemekről,öko házakról,gyermek nevelésről stb. A könyv ajánlatainkban több nagy sikerű irodalmi művet is ajánlunk amit szintén érdemes megtekintenie .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...