1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ava Max - Sweet but Psycho

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Ha nem is világrekord de azért a több mint 287 milliós nézettség azért figyelemre méltó. Csak összehasonlítás kép írom hogy az új dala "So Am I" két hónap alatt elérte a több mint 28 milliós látogatottságot. Így azt a nem nehéz következtetést vontam le,hogy most nagyon szeretik az emberek Ava Max zenéit. Ava Max egyébként albán származású és nem valami könnyen jutott a csúcsra. Évekig próbálkozott különböző kiadóknál sikertelenül mígnem az egyik felfedezte.

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More

Demóna folytatás - Előzetes a filmből

A tervekhez képest egy évvel korábban kerülhet a mozikba a Demóna második része.

Read More

Boldog Halálnapot 2, mint partykellék

Vivi ezúttal a méltán híres Boldog Halálnap folytatását kritizálja és reméli, hogy az életben más az egészségügy !

Read More

A Trónok harca után - Eufória

A most befejeződő Trónok harca után hamarosan elindul a HBO legújabb sorozata az Eufória. Itt bemutatjuk az előzetest is.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó