1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lady Gaga - Stupid Love videoklip:Klikk a képre >>>
Álomhajó újragondolva 2019:Klikk a képre >>>

Áder János a Föld védelmében kérte Magyarország barátainak segítségét

Áder János köztársasági elnök arra kérte a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait, hogy segítsenek minél több támogatót szerezni Al Gore volt amerikai alelnök klímavédelmi kampányához.

Bővebben...:

Boldog Halálnapot 2, mint partykellék

Vivi ezúttal a méltán híres Boldog Halálnap folytatását kritizálja és reméli, hogy az életben más az egészségügy !

Bővebben...:

Könyv

Frei Tamás új könyve - Bábel

A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges!André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!

Bővebben...:

Az ismeretlen Kimi Räikkönen - Kari Hotakainen

"Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben" - mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót. Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.

Bővebben...:

Ajándék

Scooby-Doo és Batman - A bátor és a vakmerő

Scooby-Doo és Batman Mikor Scooby-Doo és a banda olyan ravasz gazemberekbe ütköznek, akik még rajtuk is kifognak, a Sötét Lovag, azaz maga Batman siet a segítségükre.

Bővebben...:

Alsógatyás kapitány

George és Harold két égetni valóan rosszcsont kölyök, így folyamatosan meggyűlik a bajuk az iskolaigazgatóval. A tanerő végül úgy dönt, szétválasztja a csínytevőket, hogy ne tudjanak folyamatosan borsot törni az orra alá...

Bővebben...:

Gazdaság

Cisco: nem lassul a technológiai fejlődés üteme, 2023-ra 49 milliárd eszköz csatlakozik az internethez

A század harmadik évtizedébe lépve sem lassul a technológiai fejlődés üteme, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a Cisco előrejelzése szerint 2023-ra 49 milliárd eszköz csatlakozik majd a világhálóhoz és számos új technológia megjelenésére, illetve elterjedésére is lehet számítani a következő évtizedben: például a virtuális és a kiterjesztett valóságtól kezdve a mesterséges intelligencián (AI), az 5G technológián át az autonóm járművek fejlődéséig.

Bővebben...:

Törökország is beszáll az elektromos autók versenybe

A TOGG egyelőre két modellt mutatott be egy városi, kompakt hobbiterepjárót és egy szedánt. A tisztán elektromos meghajtású autókat 2022-ben kezdik el sorozat gyártani.

Bővebben...:

Film

Klónok kritika

A Keanu Reeves főszereplésével készült klónok az egyik legjobb film . Bár sokan nem osztják a véleményem ahogy a kritikákat nézem de ez mit sem változtat bennem. A filmhez nem úgy kell neki állnunk,hogy akció orgiában lesz részünk. Bár van benne akció is de inkább a mondanivalója ébreszt bennem további gondolatokat.

Bővebben...:

A Jégvarázs 2. lett minden idők legnagyobb animációs kasszasikere

A Disney Jégvarázs 2. című produkciója lett minden idők legnagyobb animációs kasszasikere: az alkotás globális jegyárbevétele a hétvégén elérte az 1,325 milliárd dollárt (391 milliárd forintot).

Bővebben...:

Hogyan közeledj egy nőhöz

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Manapság legalább annyira nehéz egy nő szívét elnyerni, mint amennyire nem. Kérdés az, érdemes-e küzdés nélkül megszerezni. Nincs harc, nincs győzelem. A statisztika is azt mutatja, hogy minden férfi oldalára jut egy nő, még ha egy visszahúzódó, illetve egy bizonytalan lélek számára nem is így tűnik. Tény, hogy Magyarországon több nő van, mint férfi.

 

 

Néhány jó tanács: készüljünk fel a hódításra, figyeljünk oda külsőnkre, legyen ápolt a megjelenésünk, tükrözze önmagunkat. A tükör azt mutassa, amit látni szeretnénk. Ha ez megfelelő, legyünk határozottak és magabiztosak. A dadogás, szégyenkezés nem szolgálja javunkat, így érdemes erőt venni magunkon. Merítsünk erőt önmagunkból. Ha ezzel megvagyunk, gyerekjáték ismerkedni és hódítani. Fontos felmérni a terepet, körülnézni, ki az ideális számunkra, mind külsőben, de fontosabb, belső tulajdonságokban. El is lehet képzelni, de nagy átlagban csak a fejünkben létezik ez a személy és hamis képet ad. Figyeljünk megérzésünkre. Ne riadjunk meg a visszautasítástól, ha megtörténik az annak a bizonyítéka, hogy rosszul választottunk. Ez már ad egy kis támpontot.

A kezdet mindig a legnehezebb. Ahány ember, annyi szokás. A legegyszerűbb kezdet, ha mellélépünk és meghívjuk egy italra, ha szórakozóhelyen vagyunk. Amennyiben elfogadja, kezdhetjük azzal a beszélgetést, hogy „felkeltetted érdeklődésemet puszta jelenléteddel, szeretnélek jobban megérteni”, vagy „olyan magányosnak tűnsz, mesélj, mi bánt”. Tömegközlekedési eszközön kérdezzük meg mellé ülhetünk-e, esetleg átadhatjuk neki helyünket, ha zsúfolva van a járat. Kezdeményezhetünk e-képpen: „Van pár szabad perced rám, vagy inkább saját gondolataidban szeretnél elmélyülni?” Utcán inkább ne szólítsunk le senkit, még megrémülne, de boltban előre engedhetjük, kikérhetjük véleményét az általuk éppen nézett termékről, vagy elmondatjuk mi tanácsainkat és tapasztalatainkat. A kezdeményezés után már túl vagyunk a nehezén. Ha elutasító volt, viseljük el. Ha olyan személyt szemeltünk ki, akivel sűrűn találkozunk és visszautasít, ne erőszakoskodjunk és telepedjünk rá. Például a buszon közölte, hogy nem akar beszélgetni, de kérdezzük meg többször és ne akarjunk továbbra is mellette ülni és ne bámuljuk semmilyen arckifejezéssel. Mind a két fél számára kellemetlen lenne. Lépjünk tovább és foglalkozzunk mással.

Tippek a hozzáálláshoz: a nők szeretik, ha bókolnak nekik. Lényeges, hogy ne vigyük túlzásba, ne zúdítsuk rá egyből az összes bókot, hanem fokozatosan adagoljuk. Azokat a tulajdonságokat dicsérjük, amik tényleg elnyerték tetszésünket. A külső tulajdonságuk után, miután beszélgetésbe elegyedtünk, belső tulajdonságait, mint például, jók a meglátásai, gondolkodás módja, mindig vidám, választékosan beszél stb. Legyünk viccesek, lazák, könnyedek és legfőképp udvariasak. Néha egy-egy kézcsók meghökkentő, de vonzó lehet például búcsúzáskor. Hívjuk meg egy italra, vagy vacsorára. Ha elnyerte tetszésünket és méltó rá, éreztessük vele, hogy olyan, mint egy hercegnő, teljesítsük kívánságait, de természetesen ésszerű határokon belül. Éreztessük vele, hogy képesek vagyunk érte áldozatokat hozni, de férfiasságunkat nem söpörjük a szőnyeg alá.

Zene

Shakira, Anuel AA - Me Gusta - Video

Shakira új videójának 4 órával ez előtt volt a premierje. 

Bővebben...:

Lady Gaga - Stupid Love videoklip

Lady Gaga vadi új videója csak 4 napja lett feltöltve de már több mint 23 millióan nézték meg köztünk magam is többször. Aki Lady Gaga rajongó annak nem kell csalódnia . A videoklip is mondhatni pazar legalábbis ami a színhasználatot illeti.

Bővebben...:

Anastacia majdnem testközelben! Left Outside Alone LIVE!

Anastacia élő koncert felvétel . 2 perc 28 másodpercnél kezd el énekelni Anastacia így akinek nincs türelme az rögtön ott kezdheti nézni.

Bővebben...:

Tankönyvek

Hogyan legyünk jók matekból? - Érthető magyarázatok szemléletes ábrákkal

Matektanulás egyszerű és élvezetes módszerekkel. Az alapvető matematikai fogalmak megértését színes ábrák, a való életből vett példák és érdekes tények segítik.

Helyesírási munkafüzet a 7. évfolyam részére - Gyakorlatok és tollbamondások - H. Tóth István

A Helyesírási munkafüzet a 7. évfolyam részére változatos feladatokkal és gyakorlatokkal formálja, erősíti a diákok írásbeli nyelvhasználatát. A kiadványban az alábbi ismeretkörök szerepelnek:

Kötelező olvasmányok röviden 9-12. osztályosoknak - Magyar Irodalom - Sándor Ildikó

Az érettségi vizsgán való sikeres szerepléshez ma már nem elegendő a tankönyvek szövegének pontos ismerete, jóval összetettebb tudásbázisra, a képességek sokrétű alkalmazására van szükség.

Érettségi - Last minute - Történelem - Baracs Nóra

Hamarosan itt a dolgozatírás, vagy akár a történelem érettségi napja, kevés az idő, sok a tanulnivaló... Későn álltál neki a felkészülésnek vagy elment az idő egy másik tantárgy vizsgájára való tanulással... Zsong a fejedben a sok adat, tudnivaló, szeretnéd átlátni, rendszerezni a tanultakat... Az utolsó pillanatban megállapítod, hogy hiányosak a jegyzeteid...

Blog

Vivi karantén naplója

Mint tudjátok nagyon sok Tirolban dolgozó magyar haza jött a kialakult helyzet miatt. Épp úgy, ahogy Viviék is és csatornáján bemutatja, hogy telnek a napjaik a házi karantén során. Eddig az első nap telt el, ami egész jól sikerült, de vajon, hogy bírják a továbbiakban? Iratkozz fel és kövesd nyomon mit művel a bezártság az emberekkel! Fent van a 7. napi is!

Első autós naplóm !

Vivien egy új sorozatba kezdett bele ami tulajdonképpen egy autós blog vagy vlog. Érdemes végignézni mert kaphatsz infót az elektromos autók közlekedési szabályairól stb.

mti felhasználó

 |A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.Az oldal használatával automatikusan elfogadja. |