1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Alita előzetese:Klikk a képre >>>
Az Aquaman előzetese:Klikk a képre >>>
Lady Gaga - Csillag születik:Klikk a képre >>>

Kovács Nikolett-Kötött és horgolt gyermekjátékok

Mai rohanó világunkban csak gyorsan beszaladunk a játékboltba szülinap, névnap vagy karácsony előtt, és megvesszük az éppen divatos játékot, ami holnap már a játékosláda aljára kerül, hogy helyet adjon az újabbaknak.

Bővebben...:

Áder János -A klímaforradalom korát éljük

Az ipari és a digitális forradalom után a klímaforradalom korát éljük - mondta Áder János köztársasági elnök kedden a Műegyetem tanévnyitóján.

Bővebben...:

Könyv

Az ismeretlen Kimi Räikkönen - Kari Hotakainen

"Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben" - mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót. Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.

Bővebben...:

Így lettem - Obama Michelle - E-könyv

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK EGYKORI FIRST LADYJÉNEK SZEMÉLYES HANGÚ, ÁTÜTŐ EREJŰ ÉS INSPIRÁLÓ ÖNÉLETRAJZA. Michelle Robinson gyermekkorát Chicago déli részén töltötte. A család tetőtéri lakásában egy szobában lakott bátyjával, Craiggel, akivel gyakran fogócskázott kint a parkban. Szüleinek, Fraser és Marian Robinsonnak köszönheti szókimondását, bátorságát. Innen az élet távolabb repítette: a Princeton nagyelőadóitól, ahol először tapasztalta meg, milyen érzés egyedüli feketének lenni egy teremben, a csupa üveg irodaházig, ahová elszánt és lelkes társasági szakjogászként került. Itt toppant be irodájába egy nyári reggelen egy joghallgató, Barack Obama, és borította fel szépen felépített terveit.

Bővebben...:

Ajándék

Scooby-Doo és Batman - A bátor és a vakmerő

Scooby-Doo és Batman Mikor Scooby-Doo és a banda olyan ravasz gazemberekbe ütköznek, akik még rajtuk is kifognak, a Sötét Lovag, azaz maga Batman siet a segítségükre.

Bővebben...:

Alsógatyás kapitány

George és Harold két égetni valóan rosszcsont kölyök, így folyamatosan meggyűlik a bajuk az iskolaigazgatóval. A tanerő végül úgy dönt, szétválasztja a csínytevőket, hogy ne tudjanak folyamatosan borsot törni az orra alá...

Bővebben...:

Gazdaság

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Bővebben...:

Robbanásszerű fejlődés előtt áll az okosotthonok piaca, a magyar megoldások iránt jelentős a nemzetközi érdeklődés

Robbanásszerű fejlődés előtt áll az okosotthonok piaca világszerte, az önvezető autók után jönnek az "öntanuló" otthonok, az új megoldások pedig új szakembereket igényelnek, új szakmákat teremtenek, amelyre a magyar fejlesztőknek is időben kell felkészülniük - hangsúlyozta Szarvas Péter, a Chameleon Smart Home tulajdonosa megjegyezve, hogy a magyar megoldások és szakemberek iránt már most is jelentős a nemzetközi érdeklődés.

Bővebben...:

Film

Boy George életéről készül film Hollywoodban

Boy George életéről készül film az MGM filmstúdióban, a produkciót Sacha Gervasi írja és rendezi - értesült a The Hollywood Reporter.

Bővebben...:

Demóna folytatás - Előzetes a filmből

A tervekhez képest egy évvel korábban kerülhet a mozikba a Demóna második része.

Bővebben...:

Hogyan közeledj egy nőhöz

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Manapság legalább annyira nehéz egy nő szívét elnyerni, mint amennyire nem. Kérdés az, érdemes-e küzdés nélkül megszerezni. Nincs harc, nincs győzelem. A statisztika is azt mutatja, hogy minden férfi oldalára jut egy nő, még ha egy visszahúzódó, illetve egy bizonytalan lélek számára nem is így tűnik. Tény, hogy Magyarországon több nő van, mint férfi.

 

 

Néhány jó tanács: készüljünk fel a hódításra, figyeljünk oda külsőnkre, legyen ápolt a megjelenésünk, tükrözze önmagunkat. A tükör azt mutassa, amit látni szeretnénk. Ha ez megfelelő, legyünk határozottak és magabiztosak. A dadogás, szégyenkezés nem szolgálja javunkat, így érdemes erőt venni magunkon. Merítsünk erőt önmagunkból. Ha ezzel megvagyunk, gyerekjáték ismerkedni és hódítani. Fontos felmérni a terepet, körülnézni, ki az ideális számunkra, mind külsőben, de fontosabb, belső tulajdonságokban. El is lehet képzelni, de nagy átlagban csak a fejünkben létezik ez a személy és hamis képet ad. Figyeljünk megérzésünkre. Ne riadjunk meg a visszautasítástól, ha megtörténik az annak a bizonyítéka, hogy rosszul választottunk. Ez már ad egy kis támpontot.

A kezdet mindig a legnehezebb. Ahány ember, annyi szokás. A legegyszerűbb kezdet, ha mellélépünk és meghívjuk egy italra, ha szórakozóhelyen vagyunk. Amennyiben elfogadja, kezdhetjük azzal a beszélgetést, hogy „felkeltetted érdeklődésemet puszta jelenléteddel, szeretnélek jobban megérteni”, vagy „olyan magányosnak tűnsz, mesélj, mi bánt”. Tömegközlekedési eszközön kérdezzük meg mellé ülhetünk-e, esetleg átadhatjuk neki helyünket, ha zsúfolva van a járat. Kezdeményezhetünk e-képpen: „Van pár szabad perced rám, vagy inkább saját gondolataidban szeretnél elmélyülni?” Utcán inkább ne szólítsunk le senkit, még megrémülne, de boltban előre engedhetjük, kikérhetjük véleményét az általuk éppen nézett termékről, vagy elmondatjuk mi tanácsainkat és tapasztalatainkat. A kezdeményezés után már túl vagyunk a nehezén. Ha elutasító volt, viseljük el. Ha olyan személyt szemeltünk ki, akivel sűrűn találkozunk és visszautasít, ne erőszakoskodjunk és telepedjünk rá. Például a buszon közölte, hogy nem akar beszélgetni, de kérdezzük meg többször és ne akarjunk továbbra is mellette ülni és ne bámuljuk semmilyen arckifejezéssel. Mind a két fél számára kellemetlen lenne. Lépjünk tovább és foglalkozzunk mással.

Tippek a hozzáálláshoz: a nők szeretik, ha bókolnak nekik. Lényeges, hogy ne vigyük túlzásba, ne zúdítsuk rá egyből az összes bókot, hanem fokozatosan adagoljuk. Azokat a tulajdonságokat dicsérjük, amik tényleg elnyerték tetszésünket. A külső tulajdonságuk után, miután beszélgetésbe elegyedtünk, belső tulajdonságait, mint például, jók a meglátásai, gondolkodás módja, mindig vidám, választékosan beszél stb. Legyünk viccesek, lazák, könnyedek és legfőképp udvariasak. Néha egy-egy kézcsók meghökkentő, de vonzó lehet például búcsúzáskor. Hívjuk meg egy italra, vagy vacsorára. Ha elnyerte tetszésünket és méltó rá, éreztessük vele, hogy olyan, mint egy hercegnő, teljesítsük kívánságait, de természetesen ésszerű határokon belül. Éreztessük vele, hogy képesek vagyunk érte áldozatokat hozni, de férfiasságunkat nem söpörjük a szőnyeg alá.

Zene

Halott Pénz nagykoncert decemberben a Sportarénában

Tizenöt éves születésnapját ünneplő évét egy nagykoncerttel zárja le a Halott Pénz december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bővebben...:

Eddie Murphy . Party All the time -video

Eddie Murphy - Party all the timeEddie Murphy nem csak egy zseniális színész aki mindig megnevettet hanem nagyon jól énekel is. Van néhány dala amiből a legjobb számomra ez a "Party All the time " . A 80' években ezt nagyon szívesen hallgattuk és táncoltunk rá.

Bővebben...:

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Tankönyvek

Hogyan legyünk jók matekból? - Érthető magyarázatok szemléletes ábrákkal

Matektanulás egyszerű és élvezetes módszerekkel. Az alapvető matematikai fogalmak megértését színes ábrák, a való életből vett példák és érdekes tények segítik.

Helyesírási munkafüzet a 7. évfolyam részére - Gyakorlatok és tollbamondások - H. Tóth István

A Helyesírási munkafüzet a 7. évfolyam részére változatos feladatokkal és gyakorlatokkal formálja, erősíti a diákok írásbeli nyelvhasználatát. A kiadványban az alábbi ismeretkörök szerepelnek:

Kötelező olvasmányok röviden 9-12. osztályosoknak - Magyar Irodalom - Sándor Ildikó

Az érettségi vizsgán való sikeres szerepléshez ma már nem elegendő a tankönyvek szövegének pontos ismerete, jóval összetettebb tudásbázisra, a képességek sokrétű alkalmazására van szükség.

Érettségi - Last minute - Történelem - Baracs Nóra

Hamarosan itt a dolgozatírás, vagy akár a történelem érettségi napja, kevés az idő, sok a tanulnivaló... Későn álltál neki a felkészülésnek vagy elment az idő egy másik tantárgy vizsgájára való tanulással... Zsong a fejedben a sok adat, tudnivaló, szeretnéd átlátni, rendszerezni a tanultakat... Az utolsó pillanatban megállapítod, hogy hiányosak a jegyzeteid...

Blog

Kvízjáték 1. rész

A minden, ami film csatorna vloggere belekezdett egy sorozatba, aminek a vesztese kap valami büntetést, amit végre kell hajtani. Közben a néző magát is tesztelheti, tudja-e a válaszokat. Játékra fel!

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.