1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Minden sikeres ember tanul

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

TanulásCikkemben kifejtem,hogy az amit az iskolákban tanulnak a gyermekek még nem teszi őket életrevalóvá és sikeressé.Hiszen a történelem évszámainak bemagolása még nem mondható hasznos információnak. Ha a történelem tanulságait tanítanák meg akkor még azt mondanám- jól van na! De mit is kell megtanulni ahhoz,hogy sikeres életünk legyen?

 

 

Csak magamból tudok kiindulni és leírni,hogyan csinálom. Ahhoz,hogy az élet ne menjen csődbe először is a pénzügyekről kellett némi fogalmat szereznem. Rá kellet jönnöm arra,hogy olyan eszközöket kell venni amelyek nem viszik a pénzt hanem hoznak is. Így a kiadásaim előtt mindig mérlegelek. Rengeteget olvasok a befektetésekről. Mért is fontos a pénz? Ha nem vagy pénzügyileg rendezett akkor akár a kapcsolatod is megromolhat . A másik meg az,hogy mindig rá leszel utalva mások irányítására-Magyarul rabszolga sorsban élsz és ezt én is tudom mennyire rossz . Szerintem már gyermekeinket rá kell vezetni arra,hogy törekedjenek az anyagi függetlenségre.

Mindig azt kell tanulni ami eladható. Tehát ha szükség van mondjuk kőművesre akkor tanuld azt,ha bankár kell akkor tanuld az üzletet.( Magam először Géplakatosnak tanultam. Majd Kőművesnek,aztán Vas és Műszaki kereskedőnek és jelenleg Marketinges vagyok a netten!)

Még jó,hogy van tőzsde. De ezt sokan nem osztják a véleményemet mert ördögtől valónak tartják. Azonban kevesen tudják,hogy mért is van ilyen intézmény. Itt van lehetőség arra,hogy te a vállalkozásodhoz tőkét szerezz. Erről is sokat kell olvasnod és gyakorolni is kell. Kisebb összegekkel elkezdhető a kísérletezés. Olvasnod érdemes arról,hogyan kell bevásárolni egy vállalat részvényeiből ill. hogyan válaszd ki a megfelelő befektetést.

A tanulás mindig legyen életed része. Mert bizony előfordul gyakran,hogy váltani kell tevékenységet. Ilyenkor rugalmasnak kell lenned és tovább állni ,megtanulni azt ami ép kell a piacnak. Közben minden bevételedből egy részt a jövődnek kell áldozni. Tehát olyan eszközt kell beszerezned ami akkor is pénzt termel amikor nincs munkahelyed. Ez fontos-óó de mennyire az.

Könyvek amiből érdemes tanulni:

Peter Lynch - Sikerrel a tőzsdén

Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek

Benjamin Graham - Az intelligens befektető 

Zene

Billboard listán ismét szerepel a Black Eyed Peas

Mindössze 2 hónapja töltötte fel A The Black Eyed Peas a Ritmo című számát de már több mint 300 millióan nézték. A Billboard TOP 100-as listáján ezen a héten a 86. helyezett.

Bővebben...:

Madonna új zenével jött - Crave

MadonnaMadonna a tizenegyedik albumáról emeltem ki ajánlatom a Swae Lee rapper-el közösen alkotott Crave-vel. A POP ballada fő témája a vágy.

Bővebben...:

Lady Gaga 1 milliárd nézettségű videóklipje

Lady Gaga videocsatornájának leg nézettebb videója A Bad Romance. A 10 éve feltöltött videó át lépte a 1 milliárdot .

Bővebben...:

Soha nem látott számú maskarás búcsúztatja a telet az idei busójáráson

Minden eddiginél több, 1750 maskarással űzik a telet az egy hónap múlva kezdődő mohácsi busójáráson, amelyre a szervezők kedvező időjárás esetén napi 50-60 ezer érdeklődőt várnak.

Read More

Klónok kritika

A Keanu Reeves főszereplésével készült klónok az egyik legjobb film . Bár sokan nem osztják a véleményem ahogy a kritikákat nézem de ez mit sem változtat bennem. A filmhez nem úgy kell neki állnunk,hogy akció orgiában lesz részünk. Bár van benne akció is de inkább a mondanivalója ébreszt bennem további gondolatokat.

Read More

Gredex Kft. - redőny

A Gredex Kft. 2001 óta van az árnyékolástechnikai iparban. A Gredex mára hazánk egyik legnagyobb árnyékolástechnikai gyártója. Céljuk a megrendelők igényeinek optimális kielégítése. Gyártanak külső és belső árnyékolókat. Külsők közül megemlíteném a redőnyt és a napellenzőt a belsők közül pedig a reluxát. De ajánlom a Gredex oldalát mert ott részletesen tájékozódhat a termékekről. Redőny Győr

Hauer cukrászda

A Hauer cukrászda mára már nagy tiszteletnek örvend. Az 1800 as évek végén indult cukrászdában már sok kellemes élmény született.Úgy is mondhatnánk - "Hogyha a falak mesélni tudnának ! ". Na de most is szívesen járnak oda a törzsvendégek és nem csak azért,hogy süteményeket vagy tortákat egyenek. Lehet a Hauerben reggelizni vagy meginni egy kávét és választhatunk néhány főétel közül is. Cukrászda Budapest

Tapassio étterem

A Tapassioban akár 8-10 ételt is megkóstolhatunk egy étkezés alatt. Mert ügye a tapas kóstolás mennyiségű ételt jelen. A budapesti tapas étteremben felszolgálnak Spanyol,Olasz ,Mediterrán és magyaros ételeket. És persze elengedhetetlen az étkezés utáni minőségi bór lehörpintése is. A Tapassio ételajánlatát megtalálhatjuk az oldalukon és ott asztalfoglalást is indíthatunk. Tapas étterem Budapest

Item of Previous Next