1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Szerencsejáték a részvény vásárlás?

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

részvényEgyértelműen megkülönböztethetetlenünk spekulánsokat és igazi befektetőket. A spekuláció mindig rövidtávon gondolkodik . Viszont szükséges ,ugyanis így a részvényeknek van egy folyamatos likviditása. A befektető az pedig keresi az értékeket és főként tudja,hogy nem egy papírt vesz,hanem olyan céget ahol emberek dolgoznak. Azt kell megállapítanunk,hogy a részvények vásárlása rövid távon tényleg vagy bejön vagy nem . Szokás a múltban eredmények szerint vásárolni ami szintén rossz közelítése a tulajdonszerzésnek.

 

 

 

A helyes részvény kiválasztása !

Mérleg vizsgálat : Ennek során egyszerűen megnézed,hogy a cég mérlege hogyan áll. Ha több a kölcsön mint a saját pénz akkor oda nem érdemes belépni. A másik szempontom a kiválasztásnál az,hogy milyen lépései,döntései vannak az adott vállalatnak. Ezzel tulajdonkép meghatározhatom azt,hogy hova vezeti a társaságot a vezetőség. ( Amikor egy Pécsi cégnél dolgoztam a vállalkozás csődje előtt néhány hónappal megkérdezték a munkatársaim - Vennél .... részvényt ? Azt mondtam nekik,hogy nem. Ugyanis a vállalat egy bizonyos nagy megrendelőre alapozta a vállalkozást és az elment. A vezetők meg nem tudták mit tegyenek. Ezért szükséges a sajtóból kideríteni, milyen hírek vannak a kiválasztott cégről.)Ha sok a kéz-pénz és van eredménytartalék is bőven a hosszú és rövid lejáratú hitelek pedig elenyészőek , akkor nem szerencse dolga a részvény árfolyam,hanem egy olyan vezetőségi munka van mögötte amely tudja ,hogy mit tesz. 

Mit jelent az eredmény tartalék számomra- Azt,hogy az adott vállalat gondoskodik arról,hogy a jövőben esetleg nem lesz akkora a bevétel és így át tudja vészelni a rosszabb időszakot. 

Van egy Vagyonkezelő társaság ( Plotinus) amely részvényeiből azért vettem mert egy igazi növekedő . De mivel kockázat is van ezért csak óvatosan vettem mintegy 5-10% portfólió részt javaslok egy ilyen vásárlás esetén. A Plotinus rövid távon nem érdemes tartani,mert egy növekedő ami azt jelenti,hogy több száz százalékos. Témánál maradva rövid távon erősen szerencse függő de hosszútávon a kutatásaim alapján mindenképp növekedés tapasztalható. 

 

A Plotinust vételre ajánlom

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

X-Kontroll Kft. közösségi oldala

Az X-Kontroll Kft. közösségi oldalára csatlakozva gyorsan értesülhetsz a legújabb ajánlatokról. És az oldal kezelői nagyon gyorsan reagálnak véleményre . Pár perc múlva már meg is köszönték a véleményemet. És azért is szimpatikus az oldaluk mert olyan családias hangvételü. Egyébként a mostani ajánlatuk a Xerox Versalink és Altalink termék családok.

Xerox Versalink

Új gazdasági portál

Szeretnéd jobban megismerni a nyílt részvénytársaságokat ? Tudni akarod milyen ipari szegmensben ténykedik a Munich Re ? Vagy mi a helyzet az Opus Global nyílt részvénytársasággal ? Megismernéd az Autówallist vagy érdeklődsz a Geely iránt ? és még sok más cégről is találhatsz érdekes információkat az oldalunkon ! Az alábbi linken találod a "Cégekről" portált !

Tőzsde

Nyomkövető rendszer autókba

Az iCell járműkövető rendszerét autókban is lehet használni. Az i-Fleet az aktuális legmodernebb műholdas technológiát használja. Egyszerűen követheti online a járműveit. Van három csomag ajánlatuk a személyautókra. A rendszer riportol és menetlevelet is kezel. Utca szintű térképe van a rendszer bővíthető. Kimutatja a munkaidőt . A rendszernek van online felhasználói felülete. Tudjon meg még többet az iCell oldalán.

jarmukovetes.icell.hu

Esküvői ruhák a pécsi Royalban

Pécsi Royal esküvői szalonban megtalálhatja az önnek tetsző menyasszonyi ruhát. A szalonban van alkalmi ruha is. A teljes választék az üzletben van de lehet találni a honlapon is ízelítőt a ruhákból. A portálon lehet kezdeményezni az időpontkérést is valamint megismerhetik az érdeklődők a bérlés árait is.

Esküvői ruhaszalon Pécs

Saját fejlesztésű Acmellás ránctalanító krém

Internetes oldalunkon kedvező áron elérhető ránctalanító krémünk, mely kézműves termék. Az acmella tartalmának köszönhetően lazítja az arcizmokat, így simítja ki a ráncokat. Felszívódás után az acmella hatóanyagai keresztbe kötik a kollagén szálakat, így feszesebb és rugalmasabb lesz a bőr. Látogass el oldalunkra és ismerkedj meg termékeinkkel.

Ránctalanító krém

Item of Previous Next

mti felhasználó