1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Sport vagy kényelmes nyugdíjas évek?

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

befektetésNem is olyan egyszerű a kérdés. Az elkövetkezendő években vajon hány nyugdíjas korú ember lesz annyira fitt, hogy a kukákhoz időben odaérjen? Viccesnek tűnhet a hasonlat, de komolyan gondoljuk át a dolgokat. Folyamatosan csökken a dolgozó lakosság, az adófizető dolgozó lakosság. Sokan kivándorolnak külföldre a fiatalok közül, mások pedig nem akarnak, vagy nem találnak munkát.

 

 

Mi lesz annak a következménye, ha csökken az adófizetők létszáma. Csökken a kifizetett nyugdíjak összege is. Nézzünk előre egy jó pár évet az elmúlt évekkel viszonyítva. Ha a népességünk ugyanebben az arányban fog "növekedni" és pár év múlva is ugyanilyen tendenciában fog a dolgozók száma nőni, akkor egyértelműen megállapíthatjuk, hogy kevés, vagy pedig egyáltalán nem lesz a pár év múlva nyugdíjba menő embereknek jövedelmük. Magyarázhatnánk a történelmet, felhozhatnánk a Ratkó korszakot, de a jelenlegi számok is magukért beszélnek. Egyetlen egy következtetést tudunk levonni mindebből. Fontos az Öngondoskodás, amit most különböző képen is megtehetünk. Saját magunknak kell gondoskodnunk idős korunkról, hogy 70 évesen már ne kelljen napi 8 órában dolgoznunk a megélhetésünkért. Milyen lehetőségeink vannak az Öngondoskodás kivitelezésére? Különböző megtakarítások és befektetések. Kifejezetten a nyugdíjra, plusz 20%-os támogatással igénybe vehetők a következő termékek. NYESZ, Önkéntes nyugdíj pénztár, nyugdíj biztosítás. Érdemes időben elkezdeni az Öngondoskodást, minél később kezdjük, annál nagyobb összegek megtakarítására lesz szükségünk a mostani életszínvonalunk fenntartásához 20 vagy 30 év múlva. Kiknek érdemes takarékoskodni? Mindenkinek. Aki kicsit is szeretné, hogy a nyugdíjas évei kiegyensúlyozottak legyenek, szeretné, ha több lenne a majdani bevétele, akkor válassza az Öngondoskodás ezen formáit. Különböző befektetési tanácsadókat is érdemes felkeresni, ha szeretnénk a saját életünket a kezünkbe venni.

 

A Globális felmelegedés sok pénzt hozhat neked is !

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

X-Kontroll Kft. közösségi oldala

Az X-Kontroll Kft. közösségi oldalára csatlakozva gyorsan értesülhetsz a legújabb ajánlatokról. És az oldal kezelői nagyon gyorsan reagálnak véleményre . Pár perc múlva már meg is köszönték a véleményemet. És azért is szimpatikus az oldaluk mert olyan családias hangvételü. Egyébként a mostani ajánlatuk a Xerox Versalink és Altalink termék családok.

Xerox Versalink

Új gazdasági portál

Szeretnéd jobban megismerni a nyílt részvénytársaságokat ? Tudni akarod milyen ipari szegmensben ténykedik a Munich Re ? Vagy mi a helyzet az Opus Global nyílt részvénytársasággal ? Megismernéd az Autówallist vagy érdeklődsz a Geely iránt ? és még sok más cégről is találhatsz érdekes információkat az oldalunkon ! Az alábbi linken találod a "Cégekről" portált !

Tőzsde

Nyomkövető rendszer autókba

Az iCell járműkövető rendszerét autókban is lehet használni. Az i-Fleet az aktuális legmodernebb műholdas technológiát használja. Egyszerűen követheti online a járműveit. Van három csomag ajánlatuk a személyautókra. A rendszer riportol és menetlevelet is kezel. Utca szintű térképe van a rendszer bővíthető. Kimutatja a munkaidőt . A rendszernek van online felhasználói felülete. Tudjon meg még többet az iCell oldalán.

jarmukovetes.icell.hu

Esküvői ruhák a pécsi Royalban

Pécsi Royal esküvői szalonban megtalálhatja az önnek tetsző menyasszonyi ruhát. A szalonban van alkalmi ruha is. A teljes választék az üzletben van de lehet találni a honlapon is ízelítőt a ruhákból. A portálon lehet kezdeményezni az időpontkérést is valamint megismerhetik az érdeklődők a bérlés árait is.

Esküvői ruhaszalon Pécs

Saját fejlesztésű Acmellás ránctalanító krém

Internetes oldalunkon kedvező áron elérhető ránctalanító krémünk, mely kézműves termék. Az acmella tartalmának köszönhetően lazítja az arcizmokat, így simítja ki a ráncokat. Felszívódás után az acmella hatóanyagai keresztbe kötik a kollagén szálakat, így feszesebb és rugalmasabb lesz a bőr. Látogass el oldalunkra és ismerkedj meg termékeinkkel.

Ránctalanító krém

Item of Previous Next

mti felhasználó