1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Az osztalék mint jövedelem !

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Osztalékból szabadon - Sólyomi Dávid Az osztalék jövedelem témában most született meg az első Magyar könyv. Itt alaposan le van írva minden amivel fel lehet építeni egy generációkat átívelő családi gazdaságot.

 Külföldön már sokan foglalkoznak azzal,hogy nagy cégek részvényeit vásárolják és rendszeresen fizető osztalékából élnek. Ez a módszer fokozatosan válthatja ki a fizikai munkavégzést. A módszer nagyon egyszerű a részvények vásárlásán kívül az osztalékból is vásárolj részvényt és feledkezz meg a tőzsdéről. Ne azért végy részvényt,hogy azt eladd . Számításaim szerint ha átlagfizetésed osztalékot fizető cégekkel akarod elérni akkor minimum 20 millió forint tőkére van szükség. Tehát ez egyértelműen egy hosszútávú befektetés. Mégis azt mondom meg kell tenni,mert közben egyre biztosabb anyagi háttér teremthető a családban. Ahogy növekszik az osztalék mennyisége úgy nő arányosan a biztonság tudatod. Tedd meg mert működik !

Sólyomi Dávid - Osztalékból szabadon

Az osztalék jövedelem témában most született meg az első Magyar könyv. Itt alaposan le van írva minden amivel fel lehet építeni egy generációkat átívelő családi gazdaságot. Megtudhatod hogyan kell kiválasztani a részvényeket és azt -ami nagyon fontos- ,hogy mikor kell megvenni a részvényeket. Közben a mű színesebbé válik Warren Buffett híres befektető guru mondásaival.

Végre kezd betöltekezni egy rés a befektetések területén,hiszen ez a téma eddig érintetlen volt és most már nem az. Reméljük újabb könyvek születnek az osztalék jövedelem témában . Szükség van rá,hiszen a rendszer váltás óta nem született sok befektető Magyarországon . Viszont nagy szükség van rájuk - Mert egy ország akkor lesz gazdag,ha a tagjai vagyis az állam polgárai értenek a pénzhez és megtakarítanak.

Más vonatkozásban pedig van egyfajta globális haszna is annak,ha osztalékjövedelemből él egy Magyar állampolgár. Hogy hogyan járul hozzá a globális gazdasági egyensúlyhoz? Tegyük fel szereted a Kolát és amikor megvásárolod a terméket annak ellenértékét a cég kiviszi otthonába. De te ezt úgy tudod meggátolni,hogy veszel Kola részvényeket és így te kapod meg az osztalékot Magyar országon. Ha ezt mind többen teszik meg akkor el lehet érni azt,hogy itt marad a pénz.

Nagyon ajánlatos Sólyomi Dávid - Osztalékból szabadon című könyvét elolvasni. Nem csak egyszer hanem többször is. Újból és újból amíg eggyé nem válsz a gondolatokkal. És amikor már magadtól gondolkodsz akkor félre lehet tenni a könyvet.


470 tonna arany a tengerben - Kína


Egyiptomban terjeszkedik a Rába


Zene

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More

Demóna folytatás - Előzetes a filmből

A tervekhez képest egy évvel korábban kerülhet a mozikba a Demóna második része.

Read More

Boldog Halálnapot 2, mint partykellék

Vivi ezúttal a méltán híres Boldog Halálnap folytatását kritizálja és reméli, hogy az életben más az egészségügy !

Read More

A Trónok harca után - Eufória

A most befejeződő Trónok harca után hamarosan elindul a HBO legújabb sorozata az Eufória. Itt bemutatjuk az előzetest is.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó