1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Az osztalék mint jövedelem !

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Osztalékból szabadon - Sólyomi Dávid Az osztalék jövedelem témában most született meg az első Magyar könyv. Itt alaposan le van írva minden amivel fel lehet építeni egy generációkat átívelő családi gazdaságot.

 Külföldön már sokan foglalkoznak azzal,hogy nagy cégek részvényeit vásárolják és rendszeresen fizető osztalékából élnek. Ez a módszer fokozatosan válthatja ki a fizikai munkavégzést. A módszer nagyon egyszerű a részvények vásárlásán kívül az osztalékból is vásárolj részvényt és feledkezz meg a tőzsdéről. Ne azért végy részvényt,hogy azt eladd . Számításaim szerint ha átlagfizetésed osztalékot fizető cégekkel akarod elérni akkor minimum 20 millió forint tőkére van szükség. Tehát ez egyértelműen egy hosszútávú befektetés. Mégis azt mondom meg kell tenni,mert közben egyre biztosabb anyagi háttér teremthető a családban. Ahogy növekszik az osztalék mennyisége úgy nő arányosan a biztonság tudatod. Tedd meg mert működik !

Sólyomi Dávid - Osztalékból szabadon

Az osztalék jövedelem témában most született meg az első Magyar könyv. Itt alaposan le van írva minden amivel fel lehet építeni egy generációkat átívelő családi gazdaságot. Megtudhatod hogyan kell kiválasztani a részvényeket és azt -ami nagyon fontos- ,hogy mikor kell megvenni a részvényeket. Közben a mű színesebbé válik Warren Buffett híres befektető guru mondásaival.

Végre kezd betöltekezni egy rés a befektetések területén,hiszen ez a téma eddig érintetlen volt és most már nem az. Reméljük újabb könyvek születnek az osztalék jövedelem témában . Szükség van rá,hiszen a rendszer váltás óta nem született sok befektető Magyarországon . Viszont nagy szükség van rájuk - Mert egy ország akkor lesz gazdag,ha a tagjai vagyis az állam polgárai értenek a pénzhez és megtakarítanak.

Más vonatkozásban pedig van egyfajta globális haszna is annak,ha osztalékjövedelemből él egy Magyar állampolgár. Hogy hogyan járul hozzá a globális gazdasági egyensúlyhoz? Tegyük fel szereted a Kolát és amikor megvásárolod a terméket annak ellenértékét a cég kiviszi otthonába. De te ezt úgy tudod meggátolni,hogy veszel Kola részvényeket és így te kapod meg az osztalékot Magyar országon. Ha ezt mind többen teszik meg akkor el lehet érni azt,hogy itt marad a pénz.

Nagyon ajánlatos Sólyomi Dávid - Osztalékból szabadon című könyvét elolvasni. Nem csak egyszer hanem többször is. Újból és újból amíg eggyé nem válsz a gondolatokkal. És amikor már magadtól gondolkodsz akkor félre lehet tenni a könyvet.


470 tonna arany a tengerben - Kína


Egyiptomban terjeszkedik a Rába


Zene

Halott Pénz nagykoncert decemberben a Sportarénában

Tizenöt éves születésnapját ünneplő évét egy nagykoncerttel zárja le a Halott Pénz december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bővebben...:

Eddie Murphy . Party All the time -video

Eddie Murphy - Party all the timeEddie Murphy nem csak egy zseniális színész aki mindig megnevettet hanem nagyon jól énekel is. Van néhány dala amiből a legjobb számomra ez a "Party All the time " . A 80' években ezt nagyon szívesen hallgattuk és táncoltunk rá.

Bővebben...:

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Gyermek fotózás

Kassza Ágnes profi fotográfus oldalát ajánlom főleg kisgyermekes családoknak. Ágnes gyermekekről és babákról készít fotókat. Kreatív beállítások és minőségi fotók. Az oldalán találhatunk referencia képeket is. A kép alanyai láthatóan élvezték a fotográfussal való közös munkát. Gyermek fotózás

Gredex redőny

Ha árnyékolás, akkor Gredex. Használja ki őszi redőny akciónkat, hisz most kedvezményes áron juthat termékeinkhez. Budaörsön, Székesfehérváron és Győrben várjuk kedves vásárlóinkat. A redőny akció keretein belül kedvezményesen érhető el a zsaluzia termékcsalád és a könyökkaros napellenzők választéka. Redőny akció

Frei Tamás új könyve - Bábel

A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges!André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!

Read More

Önmegvalósításhoz kellékek

Szeretnél sikeresebb lenni és szükséged van a tanácsokra ? Ezen az ajánlott weboldalon Grédics Tivadar webshopját találhatod. Megveheted a könyvét vagy van pl. álomtábla amin vezetheted a kitűzött céljaidat. Bögrék és pólók idézettel külön fiuknak és lányoknak. De javaslom a termékekért látogassa meg a webshopot ezen a linken. Önmegvalósítás

Befektetői felmérés: a kereskedelmi háború a legnagyobb világgazdasági kockázat

A legújabb felmérés szerint a globális intézményi befektetői közösség továbbra is a kereskedelmi háborúkat tekinti a legnagyobb világgazdasági kockázatnak, és jelentősnek tartja a globális recesszió rizikóját is.

Read More
Item of Previous Next