1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

A Vodafon mint a jövő bankja

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

M-pesaMindjárt meg is magyarázom miről van itt szó. Mai szokásos kapucsínózásom közben akadtam rá Frei Tamás írására a Metropol hasábjain. Frei arra hívta fel a figyelmet,hogy közel tíz éve Ugandában és Ghánában ahol igen bizonytalan az élet . Az emberek nem pénzt hordanak maguknál,mert az kockázatos,hanem percekkel fizetnek egymásnak.

 

 

Tehát csak egy mobiltelefon kell és semmi más ,amikor vásárolnak akkor tulajdonképpen átruháznak percdíjtat az eladónak vagy egymásközt. Így tulajdonkép nincs nekik szükségük a bankokra. 

A Vodafon megkapta az engedélyt arra,hogy Európában ugyan ez megvalósítsa. Jelenleg Romániában kezdik -tudjuk meg Frei cikkéből- mert ott  hétmillió embernek nincs bankszámlája. Frei és magam is remélem,hogy utána Magyarországon folytatják tovább .

Ugyan akkor felhívom a befektetők figyelmét,hogy ez nagyon jó üzleti lehetőség is. Ugyanis ha a Vodafon részvényből veszünk amely cég  szorgalmazza ezt a mobil bankos M-Pesát akkor szép haszonnal forgathatjuk a tőkét. A Vodafon az utóbbi időben növelte részesedését Európában mikor megvette a Spanyol Ono-t és a Német Kabel Deutschland -et. Jelenleg ( 2014.04.05 ) 36 Dollár körül mozog az ára egy Vodafon részvénynek. Ha egész Európában sikerül elterjeszteni ezt a fizetési módszert akkor igen nagy bevételre számíthat a cég és így búsás haszont kapnak a tulajdonosok is úgy mint osztalék vagy mint árfolyam növekedés is. Persze az utóbbi akkor érdekes,ha eladni szándékozik az illető a részvényeket. De mivel van osztalék ezért miért vágnánk le az aranytojást tojó tyúkot. Szóval a közeljövő nagy nyertesei közé besorolom a Tesla mellett a Vodafont is.

A Globális felmelegedés sok pénzt hozhat neked is !

Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

X-Kontroll Kft. közösségi oldala

Az X-Kontroll Kft. közösségi oldalára csatlakozva gyorsan értesülhetsz a legújabb ajánlatokról. És az oldal kezelői nagyon gyorsan reagálnak véleményre . Pár perc múlva már meg is köszönték a véleményemet. És azért is szimpatikus az oldaluk mert olyan családias hangvételü. Egyébként a mostani ajánlatuk a Xerox Versalink és Altalink termék családok.

Xerox Versalink

Új gazdasági portál

Szeretnéd jobban megismerni a nyílt részvénytársaságokat ? Tudni akarod milyen ipari szegmensben ténykedik a Munich Re ? Vagy mi a helyzet az Opus Global nyílt részvénytársasággal ? Megismernéd az Autówallist vagy érdeklődsz a Geely iránt ? és még sok más cégről is találhatsz érdekes információkat az oldalunkon ! Az alábbi linken találod a "Cégekről" portált !

Tőzsde

Nyomkövető rendszer autókba

Az iCell járműkövető rendszerét autókban is lehet használni. Az i-Fleet az aktuális legmodernebb műholdas technológiát használja. Egyszerűen követheti online a járműveit. Van három csomag ajánlatuk a személyautókra. A rendszer riportol és menetlevelet is kezel. Utca szintű térképe van a rendszer bővíthető. Kimutatja a munkaidőt . A rendszernek van online felhasználói felülete. Tudjon meg még többet az iCell oldalán.

jarmukovetes.icell.hu

Esküvői ruhák a pécsi Royalban

Pécsi Royal esküvői szalonban megtalálhatja az önnek tetsző menyasszonyi ruhát. A szalonban van alkalmi ruha is. A teljes választék az üzletben van de lehet találni a honlapon is ízelítőt a ruhákból. A portálon lehet kezdeményezni az időpontkérést is valamint megismerhetik az érdeklődők a bérlés árait is.

Esküvői ruhaszalon Pécs

Saját fejlesztésű Acmellás ránctalanító krém

Internetes oldalunkon kedvező áron elérhető ránctalanító krémünk, mely kézműves termék. Az acmella tartalmának köszönhetően lazítja az arcizmokat, így simítja ki a ráncokat. Felszívódás után az acmella hatóanyagai keresztbe kötik a kollagén szálakat, így feszesebb és rugalmasabb lesz a bőr. Látogass el oldalunkra és ismerkedj meg termékeinkkel.

Ránctalanító krém

Item of Previous Next

mti felhasználó