1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

A Globális felmelegedés sok pénzt hozhat neked is !

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

KlímaváltozásVannak alapok amelyek klímaváltozásban utaznak,ami azt jelenti,hogy olyan cégek részvényeit vásárolják amelyek megújuló energiával foglalkoznak vagy például a Tesla amely nemrég még a kutyának sem kellett ma meg már akinek volt korai részvénye az szépen bekeresett vele és remélem nem adja el,mert a megérzésem soha nem csap be és az a vállat mivel úttörő ezért még rengeteg pénzt fog hozni.

 

 

 

Tudvalevő,hogy egész világunkat a pénz mozgatja és ezért hiába mondanám ne menj autóval ,legyintesz egyet és kész. De ha azt mondom kereshetsz pénzt akkor lehet,hogy felcsillan a szemed. Ennek az iparágnak is sok pénzre van szüksége és akkor tud fejlődni,ha bele rakod a megtakarításod egy részét. Vannak alapok amelyek klímaváltozásban utaznak,ami azt jelenti,hogy olyan cégek részvényeit vásárolják amelyek megújuló energiával foglalkoznak vagy például a Tesla amely nemrég még a kutyának sem kellett ma meg már akinek volt korai részvénye az szépen bekeresett vele és remélem nem adja el,mert a megérzésem soha nem csap be és az a vállat mivel úttörő ezért még rengeteg pénzt fog hozni. Szóval mint kis ember úgy tudunk a globális felmelegedésen javítani,ha pénzügyileg támogatjuk azokat a cégeket amelyek a globális felmelegedést lassítják. Vagy ,ha kockázatosnak tartod a részvényt akkor klímaváltozásba fektető alapot is vehetsz. Szóval támogasd ezt az ügyet. Még időben vagy mert jóslataim szerint hamarosan amúgy is sok lóvé fog oda menni és viszont akkor neked már sok pénzed lesz mert hallgattál rám. 

Mért vagyok benne biztos,hogy sokat keresel,ha kitartasz ezek mellett a cégek és alapok mellett. Mert egyre több kutató és szakember hívja fel a figyelmet,hogy nincs több száz év . Ennél kevesebb van és most még lehet lassítani de megállítani már nem. Szóval ezért amely cég ebbe vág bele az ,ha jók a managerei akkor biztos üzletbe vág. Megjósolom,hogy hamarosan ez lesz a legtöbb pénzt hozó üzlet. 

Ha nem hiszel bennem akkor írd be a Google keresőjébe ,hogy "klíma változás" vagy "Globális felmelegedés" és olvasgasd. Ha nagy a baj pánikszerűen fognak ebbe az iparágba pénzt vinni és akkor már a most befektetett kis összegeddel is nagy pénzre tehetsz szert és persze ott a tudat,hogy te a pénzeddel segítetted ,hogy csökkentsük a Globális felmelegedés hatását.

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

Így lettem - Obama Michelle - E-könyv

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK EGYKORI FIRST LADYJÉNEK SZEMÉLYES HANGÚ, ÁTÜTŐ EREJŰ ÉS INSPIRÁLÓ ÖNÉLETRAJZA. Michelle Robinson gyermekkorát Chicago déli részén töltötte. A család tetőtéri lakásában egy szobában lakott bátyjával, Craiggel, akivel gyakran fogócskázott kint a parkban. Szüleinek, Fraser és Marian Robinsonnak köszönheti szókimondását, bátorságát. Innen az élet távolabb repítette: a Princeton nagyelőadóitól, ahol először tapasztalta meg, milyen érzés egyedüli feketének lenni egy teremben, a csupa üveg irodaházig, ahová elszánt és lelkes társasági szakjogászként került. Itt toppant be irodájába egy nyári reggelen egy joghallgató, Barack Obama, és borította fel szépen felépített terveit.

Read More

Az ismeretlen Kimi Räikkönen - Kari Hotakainen

"Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben" - mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót. Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.

Read More

Sötét elmék - DVD megjelenés - Jennifer Yuh

Az Alexandra Bracken sikerkönyvéből készült film főszereplői olyan kamaszok, akik az állam ellenségeivé válnak, miután rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak.

Read More

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Read More

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó