1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

A Globális felmelegedés sok pénzt hozhat neked is !

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

KlímaváltozásVannak alapok amelyek klímaváltozásban utaznak,ami azt jelenti,hogy olyan cégek részvényeit vásárolják amelyek megújuló energiával foglalkoznak vagy például a Tesla amely nemrég még a kutyának sem kellett ma meg már akinek volt korai részvénye az szépen bekeresett vele és remélem nem adja el,mert a megérzésem soha nem csap be és az a vállat mivel úttörő ezért még rengeteg pénzt fog hozni.

 

 

 

Tudvalevő,hogy egész világunkat a pénz mozgatja és ezért hiába mondanám ne menj autóval ,legyintesz egyet és kész. De ha azt mondom kereshetsz pénzt akkor lehet,hogy felcsillan a szemed. Ennek az iparágnak is sok pénzre van szüksége és akkor tud fejlődni,ha bele rakod a megtakarításod egy részét. Vannak alapok amelyek klímaváltozásban utaznak,ami azt jelenti,hogy olyan cégek részvényeit vásárolják amelyek megújuló energiával foglalkoznak vagy például a Tesla amely nemrég még a kutyának sem kellett ma meg már akinek volt korai részvénye az szépen bekeresett vele és remélem nem adja el,mert a megérzésem soha nem csap be és az a vállat mivel úttörő ezért még rengeteg pénzt fog hozni. Szóval mint kis ember úgy tudunk a globális felmelegedésen javítani,ha pénzügyileg támogatjuk azokat a cégeket amelyek a globális felmelegedést lassítják. Vagy ,ha kockázatosnak tartod a részvényt akkor klímaváltozásba fektető alapot is vehetsz. Szóval támogasd ezt az ügyet. Még időben vagy mert jóslataim szerint hamarosan amúgy is sok lóvé fog oda menni és viszont akkor neked már sok pénzed lesz mert hallgattál rám. 

Mért vagyok benne biztos,hogy sokat keresel,ha kitartasz ezek mellett a cégek és alapok mellett. Mert egyre több kutató és szakember hívja fel a figyelmet,hogy nincs több száz év . Ennél kevesebb van és most még lehet lassítani de megállítani már nem. Szóval ezért amely cég ebbe vág bele az ,ha jók a managerei akkor biztos üzletbe vág. Megjósolom,hogy hamarosan ez lesz a legtöbb pénzt hozó üzlet. 

Ha nem hiszel bennem akkor írd be a Google keresőjébe ,hogy "klíma változás" vagy "Globális felmelegedés" és olvasgasd. Ha nagy a baj pánikszerűen fognak ebbe az iparágba pénzt vinni és akkor már a most befektetett kis összegeddel is nagy pénzre tehetsz szert és persze ott a tudat,hogy te a pénzeddel segítetted ,hogy csökkentsük a Globális felmelegedés hatását.

Zene

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Bednar gépek

A Bednar mezőgazdasági munkagépek kihagyhatatlan áron! Az AgroBékés kizárólagos forgalmazóként áll rendelkezésére az ország több pontján. Ismerje meg a Bednar minőségi talajművelő eszközeit. Talajlazító, vetőgép, tartóhántó, magágy-készítő? Nálunk megtalálja! Kiváló minőség, korrekt, elérhető árak, komplett szervizháttér.

 

Bednar

Peta roló ajánlatai

A PETA Roló élen jár az árnyékolók gyártásában. Széles választék közül válogathat elképzelésének megfelelően. Az örök klasszikus a redőny. Most már újabb fejlesztések, de még mindig közkedvelt termék. Elérhetőek a műanyag lamellás és a fém lamellás redőnyök. Széles a választék, így hogy megtaláljuk az Ön számára a legoptimálisabb választást, felmérjük az elvárásokat.

Műanyag redőny

Boy George életéről készül film Hollywoodban

Boy George életéről készül film az MGM filmstúdióban, a produkciót Sacha Gervasi írja és rendezi - értesült a The Hollywood Reporter.

Read More

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó