1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

A Globális felmelegedés sok pénzt hozhat neked is !

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

KlímaváltozásVannak alapok amelyek klímaváltozásban utaznak,ami azt jelenti,hogy olyan cégek részvényeit vásárolják amelyek megújuló energiával foglalkoznak vagy például a Tesla amely nemrég még a kutyának sem kellett ma meg már akinek volt korai részvénye az szépen bekeresett vele és remélem nem adja el,mert a megérzésem soha nem csap be és az a vállat mivel úttörő ezért még rengeteg pénzt fog hozni.

 

 

 

Tudvalevő,hogy egész világunkat a pénz mozgatja és ezért hiába mondanám ne menj autóval ,legyintesz egyet és kész. De ha azt mondom kereshetsz pénzt akkor lehet,hogy felcsillan a szemed. Ennek az iparágnak is sok pénzre van szüksége és akkor tud fejlődni,ha bele rakod a megtakarításod egy részét. Vannak alapok amelyek klímaváltozásban utaznak,ami azt jelenti,hogy olyan cégek részvényeit vásárolják amelyek megújuló energiával foglalkoznak vagy például a Tesla amely nemrég még a kutyának sem kellett ma meg már akinek volt korai részvénye az szépen bekeresett vele és remélem nem adja el,mert a megérzésem soha nem csap be és az a vállat mivel úttörő ezért még rengeteg pénzt fog hozni. Szóval mint kis ember úgy tudunk a globális felmelegedésen javítani,ha pénzügyileg támogatjuk azokat a cégeket amelyek a globális felmelegedést lassítják. Vagy ,ha kockázatosnak tartod a részvényt akkor klímaváltozásba fektető alapot is vehetsz. Szóval támogasd ezt az ügyet. Még időben vagy mert jóslataim szerint hamarosan amúgy is sok lóvé fog oda menni és viszont akkor neked már sok pénzed lesz mert hallgattál rám. 

Mért vagyok benne biztos,hogy sokat keresel,ha kitartasz ezek mellett a cégek és alapok mellett. Mert egyre több kutató és szakember hívja fel a figyelmet,hogy nincs több száz év . Ennél kevesebb van és most még lehet lassítani de megállítani már nem. Szóval ezért amely cég ebbe vág bele az ,ha jók a managerei akkor biztos üzletbe vág. Megjósolom,hogy hamarosan ez lesz a legtöbb pénzt hozó üzlet. 

Ha nem hiszel bennem akkor írd be a Google keresőjébe ,hogy "klíma változás" vagy "Globális felmelegedés" és olvasgasd. Ha nagy a baj pánikszerűen fognak ebbe az iparágba pénzt vinni és akkor már a most befektetett kis összegeddel is nagy pénzre tehetsz szert és persze ott a tudat,hogy te a pénzeddel segítetted ,hogy csökkentsük a Globális felmelegedés hatását.

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

X-Kontroll Kft. közösségi oldala

Az X-Kontroll Kft. közösségi oldalára csatlakozva gyorsan értesülhetsz a legújabb ajánlatokról. És az oldal kezelői nagyon gyorsan reagálnak véleményre . Pár perc múlva már meg is köszönték a véleményemet. És azért is szimpatikus az oldaluk mert olyan családias hangvételü. Egyébként a mostani ajánlatuk a Xerox Versalink és Altalink termék családok.

Xerox Versalink

Új gazdasági portál

Szeretnéd jobban megismerni a nyílt részvénytársaságokat ? Tudni akarod milyen ipari szegmensben ténykedik a Munich Re ? Vagy mi a helyzet az Opus Global nyílt részvénytársasággal ? Megismernéd az Autówallist vagy érdeklődsz a Geely iránt ? és még sok más cégről is találhatsz érdekes információkat az oldalunkon ! Az alábbi linken találod a "Cégekről" portált !

Tőzsde

Nyomkövető rendszer autókba

Az iCell járműkövető rendszerét autókban is lehet használni. Az i-Fleet az aktuális legmodernebb műholdas technológiát használja. Egyszerűen követheti online a járműveit. Van három csomag ajánlatuk a személyautókra. A rendszer riportol és menetlevelet is kezel. Utca szintű térképe van a rendszer bővíthető. Kimutatja a munkaidőt . A rendszernek van online felhasználói felülete. Tudjon meg még többet az iCell oldalán.

jarmukovetes.icell.hu

Esküvői ruhák a pécsi Royalban

Pécsi Royal esküvői szalonban megtalálhatja az önnek tetsző menyasszonyi ruhát. A szalonban van alkalmi ruha is. A teljes választék az üzletben van de lehet találni a honlapon is ízelítőt a ruhákból. A portálon lehet kezdeményezni az időpontkérést is valamint megismerhetik az érdeklődők a bérlés árait is.

Esküvői ruhaszalon Pécs

Saját fejlesztésű Acmellás ránctalanító krém

Internetes oldalunkon kedvező áron elérhető ránctalanító krémünk, mely kézműves termék. Az acmella tartalmának köszönhetően lazítja az arcizmokat, így simítja ki a ráncokat. Felszívódás után az acmella hatóanyagai keresztbe kötik a kollagén szálakat, így feszesebb és rugalmasabb lesz a bőr. Látogass el oldalunkra és ismerkedj meg termékeinkkel.

Ránctalanító krém

Item of Previous Next

mti felhasználó