1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Mit érdemes tanulni ?

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Philip A. FisherMost nem arról lesz szó,hogy milyen szakmát válassz. Sokkal inkább az a fontos,hogy milyen ismeretekre van szüksége minden szakma gyakorlójának a világban való élethez.

 

kép: Youtube.com

Ha abból indulunk ki,hogy ez a világ pénz alapon működik akkor egyértelművé kéne válnia annak a felismerésnek miszerint -Értenem kell a pénz kezeléséhez. Ehhez szükséges autodidakta módom tanulni azokat a gondolatokat amivel sikeres üzletemberek elérték az anyagi függetlenséget. Tapasztalataim szerint nem az a jó könyv vagy cikk ami megmondja mibe fektessünk be,hanem az ami megmutatja hogyan gondolkodik az aki sikeres üzletember. Ehhez az kell,hogy olyan könyveket és cikkeket olvass amik ezeket a gondolatokat fejtik ki. De persze nem elég egyszer elolvasni valamit. Ahhoz,hogy a pénzügyi gondolatok a tiéd legyenek többször is át kell olvasni egy írást. lassan úgy,hogy észre sem veszed,olyan módon kezdesz gondolkodni mint az akinek a könyvét olvasod.

 Az egyik ilyen befektetési gondolatokat tartalmazó könyv szerzője Philip A. Fisher - Közönséges részvények - rendkívüli profitok. Ez mindenki számára kötelező olvasmány kéne,hogy legyen. Hangsúlyozom ,hogy nem elég egyszer elolvasni és polcra rakni. Ez a jövőd kulcsa . Magam is ezeket a gondolatokat használva választottam ki a portfóliómat. Túl vagyok a második elolvasáson de még ez is kevés. Ahhoz,hogy úgy gondolkodjak mint Phili A. Fisher vagy Warren Buffett vagy André Kostolany és Peter Lynch ahhoz többször el kell olvasni a gondolataikat könyv formában. Philip A. Fisher könyve felbecsülhetetlen és a mai kór egyik nagy üzletembere Warren Buffett is merített a gondolataiból. Ezekkel a gondolatokkal helyesen választható ki az a néhány jól működő befektetés amit minden ember keres.


 A Daimler egyre több nyugdíjast foglalkoztat


 


 

Zene

Halott Pénz nagykoncert decemberben a Sportarénában

Tizenöt éves születésnapját ünneplő évét egy nagykoncerttel zárja le a Halott Pénz december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bővebben...:

Eddie Murphy . Party All the time -video

Eddie Murphy - Party all the timeEddie Murphy nem csak egy zseniális színész aki mindig megnevettet hanem nagyon jól énekel is. Van néhány dala amiből a legjobb számomra ez a "Party All the time " . A 80' években ezt nagyon szívesen hallgattuk és táncoltunk rá.

Bővebben...:

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Gyermek fotózás

Kassza Ágnes profi fotográfus oldalát ajánlom főleg kisgyermekes családoknak. Ágnes gyermekekről és babákról készít fotókat. Kreatív beállítások és minőségi fotók. Az oldalán találhatunk referencia képeket is. A kép alanyai láthatóan élvezték a fotográfussal való közös munkát. Gyermek fotózás

Gredex redőny

Ha árnyékolás, akkor Gredex. Használja ki őszi redőny akciónkat, hisz most kedvezményes áron juthat termékeinkhez. Budaörsön, Székesfehérváron és Győrben várjuk kedves vásárlóinkat. A redőny akció keretein belül kedvezményesen érhető el a zsaluzia termékcsalád és a könyökkaros napellenzők választéka. Redőny akció

Frei Tamás új könyve - Bábel

A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges!André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!

Read More

Önmegvalósításhoz kellékek

Szeretnél sikeresebb lenni és szükséged van a tanácsokra ? Ezen az ajánlott weboldalon Grédics Tivadar webshopját találhatod. Megveheted a könyvét vagy van pl. álomtábla amin vezetheted a kitűzött céljaidat. Bögrék és pólók idézettel külön fiuknak és lányoknak. De javaslom a termékekért látogassa meg a webshopot ezen a linken. Önmegvalósítás

Befektetői felmérés: a kereskedelmi háború a legnagyobb világgazdasági kockázat

A legújabb felmérés szerint a globális intézményi befektetői közösség továbbra is a kereskedelmi háborúkat tekinti a legnagyobb világgazdasági kockázatnak, és jelentősnek tartja a globális recesszió rizikóját is.

Read More
Item of Previous Next