1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Mit érdemes tanulni ?

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Philip A. FisherMost nem arról lesz szó,hogy milyen szakmát válassz. Sokkal inkább az a fontos,hogy milyen ismeretekre van szüksége minden szakma gyakorlójának a világban való élethez.

 

kép: Youtube.com

Ha abból indulunk ki,hogy ez a világ pénz alapon működik akkor egyértelművé kéne válnia annak a felismerésnek miszerint -Értenem kell a pénz kezeléséhez. Ehhez szükséges autodidakta módom tanulni azokat a gondolatokat amivel sikeres üzletemberek elérték az anyagi függetlenséget. Tapasztalataim szerint nem az a jó könyv vagy cikk ami megmondja mibe fektessünk be,hanem az ami megmutatja hogyan gondolkodik az aki sikeres üzletember. Ehhez az kell,hogy olyan könyveket és cikkeket olvass amik ezeket a gondolatokat fejtik ki. De persze nem elég egyszer elolvasni valamit. Ahhoz,hogy a pénzügyi gondolatok a tiéd legyenek többször is át kell olvasni egy írást. lassan úgy,hogy észre sem veszed,olyan módon kezdesz gondolkodni mint az akinek a könyvét olvasod.

 Az egyik ilyen befektetési gondolatokat tartalmazó könyv szerzője Philip A. Fisher - Közönséges részvények - rendkívüli profitok. Ez mindenki számára kötelező olvasmány kéne,hogy legyen. Hangsúlyozom ,hogy nem elég egyszer elolvasni és polcra rakni. Ez a jövőd kulcsa . Magam is ezeket a gondolatokat használva választottam ki a portfóliómat. Túl vagyok a második elolvasáson de még ez is kevés. Ahhoz,hogy úgy gondolkodjak mint Phili A. Fisher vagy Warren Buffett vagy André Kostolany és Peter Lynch ahhoz többször el kell olvasni a gondolataikat könyv formában. Philip A. Fisher könyve felbecsülhetetlen és a mai kór egyik nagy üzletembere Warren Buffett is merített a gondolataiból. Ezekkel a gondolatokkal helyesen választható ki az a néhány jól működő befektetés amit minden ember keres.


 A Daimler egyre több nyugdíjast foglalkoztat


 


 

Zene

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Bednar gépek

A Bednar mezőgazdasági munkagépek kihagyhatatlan áron! Az AgroBékés kizárólagos forgalmazóként áll rendelkezésére az ország több pontján. Ismerje meg a Bednar minőségi talajművelő eszközeit. Talajlazító, vetőgép, tartóhántó, magágy-készítő? Nálunk megtalálja! Kiváló minőség, korrekt, elérhető árak, komplett szervizháttér.

 

Bednar

Peta roló ajánlatai

A PETA Roló élen jár az árnyékolók gyártásában. Széles választék közül válogathat elképzelésének megfelelően. Az örök klasszikus a redőny. Most már újabb fejlesztések, de még mindig közkedvelt termék. Elérhetőek a műanyag lamellás és a fém lamellás redőnyök. Széles a választék, így hogy megtaláljuk az Ön számára a legoptimálisabb választást, felmérjük az elvárásokat.

Műanyag redőny

Boy George életéről készül film Hollywoodban

Boy George életéről készül film az MGM filmstúdióban, a produkciót Sacha Gervasi írja és rendezi - értesült a The Hollywood Reporter.

Read More

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó