1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Klónok kritika

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Keanu Reeves főszereplésével készült klónok az egyik legjobb film . Bár sokan nem osztják a véleményem ahogy a kritikákat nézem de ez mit sem változtat bennem. A filmhez nem úgy kell neki állnunk,hogy akció orgiában lesz részünk. Bár van benne akció is de inkább a mondanivalója ébreszt bennem további gondolatokat.

Mint pl. : Lehet,hogy a klónozás a jövőnk ? Ha így élhetünk tovább akkor mit kezdünk a hosszú élettel ? Gondoljunk csak vissza az Alkonyat sorozatban volt egy vámpír aki már nagyon unta a halhatatlanságot. Vagy ott az amúgy is túlnépesedett föld probléma. A klónozás egyáltalán nem szünteti meg a népesedési krízist. Bár a film végén utalás van arra,hogy ez a technológia csak annak jár aki meg tudja fizetni. No persze így minden más. A gazdagok meg fizetik maguknak az örök szenvedést . Az ő dolguk. Aztán ott a másik nagy ötlet amikor a tudatott rakjuk át egy robotba. Szóval ha ez sikerül akkor gép testben élhetnénk. Ez azt jelentené hasonlattal élve mintha ki felejtenénk az ételből a sót. Egy géptest nem tud szeretkezni de azt sem különösképpen érdekelné,hogy milyen körhintázni.

Valójában minden még a mesterséges intelligencia sikere is attól függ,hogy milyen élet környezetben születik. Most amikor az emberiség nem tud még eléggé szeretni katasztrofális következményei lesznek a mesterséges intelligencia használatának. Magyarul ilyen fejlett technológiákat csak sokkal fejlettebb emberiségnek lehet használnia. Egy olyan emberiségnek amely az érzelmi intelligencia magas fokán áll. Ugyanis a mesterséges intelligencia nem talál magának megfelelő mintát a tökéletességre amit szeretnénk elérni. Nincs minta a tökéletes érzelmi tisztaságra,szeretetre.

És most nézzük a film előzetesét !

Zene

Shakira, Anuel AA - Me Gusta - Video

Shakira új videójának 4 órával ez előtt volt a premierje. 

Bővebben...:

Lady Gaga - Stupid Love videoklip

Lady Gaga vadi új videója csak 4 napja lett feltöltve de már több mint 23 millióan nézték meg köztünk magam is többször. Aki Lady Gaga rajongó annak nem kell csalódnia . A videoklip is mondhatni pazar legalábbis ami a színhasználatot illeti.

Bővebben...:

Anastacia majdnem testközelben! Left Outside Alone LIVE!

Anastacia élő koncert felvétel . 2 perc 28 másodpercnél kezd el énekelni Anastacia így akinek nincs türelme az rögtön ott kezdheti nézni.

Bővebben...:

Emineo - covid teszt

Kíváncsi, hogy esetleg tünetmentesen átesett-e már a korona víruson? Vagy éríntkezett influenzás tünetű emberekkel az utóbbi időben? Esetleg nap mint nap ellátja és ápolja idősebb rokonát? Akkor az Emineo Magánklinikán elérhető COVID gyors teszt, segít abban, hogy megbizonyosodjon jelenlegi állapotáról. Keresse fel honlapunkat és tudjon meg többet korona vírus gyors tesztünkről és jelentkezzen be hozzánk! Covid teszt

Vörös bor, kiszállítással

A Demeter borászat honlapjáról megrendelhetjük a boraikat. Én most a vörös borokat böngésztem ahol ott van minden szükséges info a választáshoz. Például a Demeter borászat ajánlata vadhúsokhoz "Merengő cabernet franc 2014" . Ez a boruk testes és száraz és tölgyfahordóban lett érlelve. A Demeter borászat ügyel arra,hogy természetes anyagokat használjon a szőlő termesztésénél . További infók és megrendelés itt : Vörösborok

Vivi karantén naplója

Mint tudjátok nagyon sok Tirolban dolgozó magyar haza jött a kialakult helyzet miatt. Épp úgy, ahogy Viviék is és csatornáján bemutatja, hogy telnek a napjaik a házi karantén során. Eddig az első nap telt el, ami egész jól sikerült, de vajon, hogy bírják a továbbiakban? Iratkozz fel és kövesd nyomon mit művel a bezártság az emberekkel! Fent van a 7. napi is!

Read More

Shakira, Anuel AA - Me Gusta - Video

Shakira új videójának 4 órával ez előtt volt a premierje. 

Read More

Lady Gaga - Stupid Love videoklip

Lady Gaga vadi új videója csak 4 napja lett feltöltve de már több mint 23 millióan nézték meg köztünk magam is többször. Aki Lady Gaga rajongó annak nem kell csalódnia . A videoklip is mondhatni pazar legalábbis ami a színhasználatot illeti.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó

 |A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.Az oldal használatával automatikusan elfogadja. |