1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

A Trónok harca után - Eufória

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

A most befejeződő Trónok harca után hamarosan elindul a HBO legújabb sorozata az Eufória. Itt bemutatjuk az előzetest is.

 

Az Eufória egy igaz történeten alapuló sorozat -olvashatjuk a HBO hivatalos oldalán. A történet a középiskolás diákok életének sötét árnyalataiban nyújt betekintést. És jól tudjuk mi az a sötét árnyalat - a szex,drog és erőszak. Sam Levison egy Izraeli sorozat alapján készítette el az amerikaiak ízlésére formálva. Rue szerepét egy színész ugyanakkor énekes Zendaya ( Pókember - hazatérés és a következő pókemberben is játszani fog.) játssza. Az Index magazin szerint pedig idézem "3 epizódot Rév Marcell, Mundruczó Kornél több filmjének operatőre vett fel.". És most nézzük az előzetest ! Cikk és kép források : HBO és Index magazin.  

Zene

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More

Demóna folytatás - Előzetes a filmből

A tervekhez képest egy évvel korábban kerülhet a mozikba a Demóna második része.

Read More

Boldog Halálnapot 2, mint partykellék

Vivi ezúttal a méltán híres Boldog Halálnap folytatását kritizálja és reméli, hogy az életben más az egészségügy !

Read More

A Trónok harca után - Eufória

A most befejeződő Trónok harca után hamarosan elindul a HBO legújabb sorozata az Eufória. Itt bemutatjuk az előzetest is.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó