1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ékszerek az elegancia jegyében

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A kiegészítők viselésének története régmúlt időkre nyúlik vissza. Évezredekkel ezelőtt általában a társadalmi hovatartozás és a hatalom jelképének számítottak, de nem volt ritka az sem, hogy a nemhez kötötten viselték azokat. Napjainkban minden korábbinál változatosabb alapanyagokat használnak fel a tervezők, és ma már inkább a személyiség kifejezését várjuk egy-egy kiegészítő viselésétől.

A MaryAnn Design ékszerek az elegancia jegyében születtek és azt a fajta egyediséget adják a megjelenéshez, amelyre oly sokan vágyunk. A kiegészítőkre is maximálisan igaz az, hogy esetükben a kevesebb néha több. Egy hangsúlyos, ámde ízléses és igényes ékszerrel éppen úgy feldobható a hétköznapi öltözék, mint az a bizonyos kis fekete. A napjainkban nélkülözhetetlen magabiztosság is elérhető azzal, ha minden szempontból ízlésünknek megfelelő ékszereket viselünk. Legyen szó akár a magánéletről, akár a munka világáról, az önbizalom jelentőségéhez kétség sem férhet. Miért ne ajándékoznád meg saját magad egy olyan kiegészítővel, amely jó közérzetedet és magabiztosságodat szolgálja? A MaryAnn Design ékszerektől ezt kaphatod, és valamivel többet is. Eleganciát és egyediséget, ami felbecsülhetetlen értékkel bír.

Design ékszerek - karkötők és nyakláncok

Zene

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More

Demóna folytatás - Előzetes a filmből

A tervekhez képest egy évvel korábban kerülhet a mozikba a Demóna második része.

Read More

Boldog Halálnapot 2, mint partykellék

Vivi ezúttal a méltán híres Boldog Halálnap folytatását kritizálja és reméli, hogy az életben más az egészségügy !

Read More

A Trónok harca után - Eufória

A most befejeződő Trónok harca után hamarosan elindul a HBO legújabb sorozata az Eufória. Itt bemutatjuk az előzetest is.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó