1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ételkiszállítás a Trófeától

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Ételkiszállítás lehetőségében gondolkodsz? Meguntad, hogy naphosszat a konyhában tevékenykedsz, a főzés után pedig jön a takarítás? A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több olyan szolgáltató van jelen a fővárosban, amelyek megbízható minőséget kínálnak az étkezésben.

A területen egyedülálló kínálattal és korrekt árakkal várja a vendégeket a Trófea étterem, mely a főváros egész területére vállal kiszállítást. Mindegy, hogy egy fárasztó munkanapon ebédelnél egy jót, vagy a hétvégi vendégségre készülnél fel, a Trófea kínálatában biztosan rátalálsz az ízlésednek és pénztárcádnak is megfelelő fogásokra. Az ételkiszállítás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint manapság, és a népszerű szolgáltató minden korábbinál szélesebb választékkal vár. A levesek, főételek mellett Trófea light fogások is elérhetőek az online rendelés kényelmét kihasználva. Táplálkozz egészségesen és fogyassz nap mint nap olyan finomságokat, amelyek jó közérzetedet és energikusságodat szolgálják! A Trófea éttermek ebben is igyekeznek segíteni. Ételkiszállítás kapcsán érdemes a már bizonyított minőséget választanod. Változatos fogások, napi ajánlatok korrekt áron elérhetőek a Trófea éttermekben. --> Trófea kiszállítás

Zene

Ava Max - Sweet but Psycho

Ava max -ra a Sweet but Psycho című dala miatt emlékszem. Egy igazi dallamos táncos pop zene és nem különben figyelemre méltó maga a videó is.

Bővebben...:

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Bednar gépek

A Bednar mezőgazdasági munkagépek kihagyhatatlan áron! Az AgroBékés kizárólagos forgalmazóként áll rendelkezésére az ország több pontján. Ismerje meg a Bednar minőségi talajművelő eszközeit. Talajlazító, vetőgép, tartóhántó, magágy-készítő? Nálunk megtalálja! Kiváló minőség, korrekt, elérhető árak, komplett szervizháttér.

 

Bednar

Peta roló ajánlatai

A PETA Roló élen jár az árnyékolók gyártásában. Széles választék közül válogathat elképzelésének megfelelően. Az örök klasszikus a redőny. Most már újabb fejlesztések, de még mindig közkedvelt termék. Elérhetőek a műanyag lamellás és a fém lamellás redőnyök. Széles a választék, így hogy megtaláljuk az Ön számára a legoptimálisabb választást, felmérjük az elvárásokat.

Műanyag redőny

Boy George életéről készül film Hollywoodban

Boy George életéről készül film az MGM filmstúdióban, a produkciót Sacha Gervasi írja és rendezi - értesült a The Hollywood Reporter.

Read More

Zwack Unicum: részvényenként 1300 forintos osztalékjavaslat

A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, azaz részvényenként 1300 forint - a névértékre vetítve 130 százalék - osztalék kifizetését javasolja a 2018. április 1-jétől 2019. március 31-ig tartó üzleti évre a társaság június 26-ra összehívott évi rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívóból.

Read More

Trónok harca búcsúztató

Véget ért a Trónok harca. Vivi ezúttal elbúcsúztatja a sorozatot.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó