1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pajzsmirigy

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A pajzsmirigy működés felborulásának egyik eredménye a pajzsmirigy-alulműködés.

Amennyiben alulműködés áll fenn, érdemes a következő módszerekkel fokozni a mirigy működését: - Hanyagoljuk étkezésekkor a gluténtartalmú és a szójatermékeket. Ez megkönnyíti a pajzsmirigy működését, hiszen az endokrintermelés nagyban függ a szénhidrátfogyasztástól. - Kerüljük a stresszt és húzzuk be kicsit a kéziféket. A stressz hatások során a szervezetünk kortizolt termel, mely megnehezíti a T3-hormon szintézisét. - Végezzünk méregtelenítő kúrát és próbáljunk meg minél több nehézfémtől megszabadulni. - A pajzsmirigy működéséhez a legfontosabb nyersanyag a jód. Ennek a bevitelére fordítsunk nagyobb figyelmet. A jód mellett szedjünk C-vitamint, E-vitamint, szelént, cinket, omega-3 zsírsavat és D-vitamint, hogy elássuk testünket az egészséges működéshez szükséges alapvető tápanyagokkal. - Lehetőleg kerüljük a szintetikus gyógyszerek alkalmazását egy ideig. A gyógyszerek felboríthatják a természetes hormon egyensúlyt. Kérjük orvosunk tanácsát, hogy milyen természetes alapú gyógyszereket érdemes ilyenkor alkalmazni a szokványosok helyett. --> Pajzsmirigy működés

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

Világszerte a legjobban várt film

A Bosszúállók : végjáték Marvel filmet várják a legjobban világszerte. A Világgazdaság-ban értesültem róla,hogy a film két hét múlva kerül a mozikba de már hisztérikus ahogy felvásárolják a film első előadására a jegyeket.

Read More

Vichy az Unipatika shopban

A Vichy márka minden tekintetben egy világmárkának tekinthető. Az első dermokozmetikum család, mely már több évtizede a piacon tudd lenni. Ezt a márkát, mely gyógyszertári értékesítéssel hoztak forgalomba, a kiváló érték/ár arány jellemez. Legyen az bőrápolási termék vagy hajápolás minden esetben a gazdag ásványi anyagok természetes erejére támaszkodik.

Vichy

X-Kontroll Kft. közösségi oldala

Az X-Kontroll Kft. közösségi oldalára csatlakozva gyorsan értesülhetsz a legújabb ajánlatokról. És az oldal kezelői nagyon gyorsan reagálnak véleményre . Pár perc múlva már meg is köszönték a véleményemet. És azért is szimpatikus az oldaluk mert olyan családias hangvételü. Egyébként a mostani ajánlatuk a Xerox Versalink és Altalink termék családok.

Xerox Versalink

Új gazdasági portál

Szeretnéd jobban megismerni a nyílt részvénytársaságokat ? Tudni akarod milyen ipari szegmensben ténykedik a Munich Re ? Vagy mi a helyzet az Opus Global nyílt részvénytársasággal ? Megismernéd az Autówallist vagy érdeklődsz a Geely iránt ? és még sok más cégről is találhatsz érdekes információkat az oldalunkon ! Az alábbi linken találod a "Cégekről" portált !

Tőzsde

Nyomkövető rendszer autókba

Az iCell járműkövető rendszerét autókban is lehet használni. Az i-Fleet az aktuális legmodernebb műholdas technológiát használja. Egyszerűen követheti online a járműveit. Van három csomag ajánlatuk a személyautókra. A rendszer riportol és menetlevelet is kezel. Utca szintű térképe van a rendszer bővíthető. Kimutatja a munkaidőt . A rendszernek van online felhasználói felülete. Tudjon meg még többet az iCell oldalán.

jarmukovetes.icell.hu

Item of Previous Next

mti felhasználó