1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pajzsmirigy

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A pajzsmirigy működés felborulásának egyik eredménye a pajzsmirigy-alulműködés.

Amennyiben alulműködés áll fenn, érdemes a következő módszerekkel fokozni a mirigy működését: - Hanyagoljuk étkezésekkor a gluténtartalmú és a szójatermékeket. Ez megkönnyíti a pajzsmirigy működését, hiszen az endokrintermelés nagyban függ a szénhidrátfogyasztástól. - Kerüljük a stresszt és húzzuk be kicsit a kéziféket. A stressz hatások során a szervezetünk kortizolt termel, mely megnehezíti a T3-hormon szintézisét. - Végezzünk méregtelenítő kúrát és próbáljunk meg minél több nehézfémtől megszabadulni. - A pajzsmirigy működéséhez a legfontosabb nyersanyag a jód. Ennek a bevitelére fordítsunk nagyobb figyelmet. A jód mellett szedjünk C-vitamint, E-vitamint, szelént, cinket, omega-3 zsírsavat és D-vitamint, hogy elássuk testünket az egészséges működéshez szükséges alapvető tápanyagokkal. - Lehetőleg kerüljük a szintetikus gyógyszerek alkalmazását egy ideig. A gyógyszerek felboríthatják a természetes hormon egyensúlyt. Kérjük orvosunk tanácsát, hogy milyen természetes alapú gyógyszereket érdemes ilyenkor alkalmazni a szokványosok helyett. --> Pajzsmirigy működés

Zene

Lady Gaga új arca - Avagy "Csillag születik "

A "Csillag születik " című filmben egy új Lady Gaga arc jelenik meg előttünk. Nincs kifestve és nincs különösebb cicoma sem csak maga a natúr szépség.

Bővebben...:

Silent Circle - Touch In The Night

Egy zenei weblapon nem tudom kihagyni régi nagy kedvencemet a Német Silent Circle együttest.

Bővebben...:

Kylie Minogue - Stop Me From Falling feat. Gente De Zona

Kylie Minogue a 80' évek nagy diszkó slágereit énekelte. Akkor azt hittem,hogy nagyon jó zenéket csinál de most ahogy ezt az új dalát meghallottam azt mondtam magamban,hogy most ez a legjobb tőle. Könnyű kis nyári sláger, igazi talpalávaló.

Bővebben...:

Xerox Altalink jellemzői

A Xerox Versalink színes nyomtató,másoló és szkennelő . De ajánlhatom a Xerox Altalinket is. Az X-Kontroll Kft.-nél mindkettőt beszerezheti beruházás mentessen. A készülékek könnyen kezelhetőek és rendkívül hatékonyak és ráadásul mindezért kedvező árat kell csak fizetni. A bérlőknek jár további szolgáltatás is. Több az alábbi linken!

x-kontroll.hu

Alita - A harc angyala

Alita - A harc angyalaAz Alita című scifi az amit most nagyon várhatnak a műfaj rajongói. A története lényegében nagyon egyszerű. A kiber zseni megtalál egy kiborg lányt. A lány magához tér és nem tud semmit a múltjáról.

Read More

Üvegterasz készítők

Ha vidéki, ha városi házban vagy lakásban élünk, mindenki szereti a teraszt. Természetes ennek használhatóságát az időjárás nagyon befolyásolni tudja. Ekkor jövünk mi. Eltolható és kifordítható üveglapos rendszereinkkel, ha akarja zárja a teret és élvezi bentről a terasz által nyújtott kilátást, de úgy tarja kedve könnyedén nyithatja, a teret.

Terasz építés

Így lettem - Obama Michelle - E-könyv

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK EGYKORI FIRST LADYJÉNEK SZEMÉLYES HANGÚ, ÁTÜTŐ EREJŰ ÉS INSPIRÁLÓ ÖNÉLETRAJZA. Michelle Robinson gyermekkorát Chicago déli részén töltötte. A család tetőtéri lakásában egy szobában lakott bátyjával, Craiggel, akivel gyakran fogócskázott kint a parkban. Szüleinek, Fraser és Marian Robinsonnak köszönheti szókimondását, bátorságát. Innen az élet távolabb repítette: a Princeton nagyelőadóitól, ahol először tapasztalta meg, milyen érzés egyedüli feketének lenni egy teremben, a csupa üveg irodaházig, ahová elszánt és lelkes társasági szakjogászként került. Itt toppant be irodájába egy nyári reggelen egy joghallgató, Barack Obama, és borította fel szépen felépített terveit.

Read More

Az ismeretlen Kimi Räikkönen - Kari Hotakainen

"Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben" - mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót. Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.

Read More
Item of Previous Next

mti felhasználó